Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Στο ρυθμό των εορτών τα καταστήματα


Στο ρυθμό των εορτών τα καταστήματα
10 Δεκ 2010, 09:56

Αρ. φυλ. 421/8-12-10


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Ξεκινά από τις 17 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας

Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ενόψει των Χριστουγέννων ξεκινά την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011.
Έτσι, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους αλλά και να ψωνίζουν όλες σχεδόν τις ώρες της ημέρας, αφού σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου τα καταστήματα θα παραμένουν ανοιχτά πρωί-απόγευμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010 θα παραμένουν ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ.
Το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου τα μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά. Από την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα λειτουργούν επίσης από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ. Τέλος, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 τα καταστήματα θα είναι κλειστά.
http://www.evrytanika.com/

ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με απόφαση της ΕΠΣ Ευρυτανίας, αναβάλλονται λόγω των δεισμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην Ευρυτανία, όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής του Β΄γύρου που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 18/19 Δεκεμβρίου 2010.
Με δεδομένο το γεγονός ότι τα ερχόμενα Σαββατοκύριακα είναι η εορτή των Χριστουγέννων και ακολουθεί αυτή της πρωτοχρονιάς, η αγωνιστική δράση μετατίθεται για του χρόνου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΙΟΛΟΣ – ΑΓΡΑΦΑ 1-2
ΔΟΞΑ – ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 3-0
ΑΠΟΚ – ΜΥΡΙΚΗ 0-1
ΚΕΡΑΣΟΒΟ – ΠΟΤΑΜΙΑ 0-1
ΡΕΠΟ: ΚΡΕΝΤΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΟΚ 16-04 19
ΔΟΞΑ 19-09 17
ΑΓΡΑΦΑ 19-08 16
ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 11-12 14
ΠΟΤΑΜΙΑ 10-13 11
ΜΥΡΙΚΗ 11-09 11
ΑΙΟΛΟΣ 10-16 7
ΚΡΕΝΤΗ 8-15 4
ΚΕΡΑΣΟΒΟ 6-23 1

ΣΚΟΡΕΡ
ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ
ΛΑΚΗΣ ΑΓ.ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 7
ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΓΡΑΦΑ 7
ΓΟΥΛΑΣ ΔΟΞΑ 5
ΜΠΟΝΙΑΣ ΑΠΟΚ 4
ΠΑΠΠΑΣ ΔΟΞΑ 4
ΝΟΥΛΑΣ ΑΙΟΛΟΣ 2

ΕΠΟΜΕΝΗ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΓΡΑΦΑ - ΚΡΕΝΤΗ
(Καρπενήσι, μ.μ.)
ΑΙΟΛΟΣ - ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ
(Δημ. Στάδιο μ.μ.)
ΠΟΤΑΜΙΑ - ΜΥΡΙΚΗ
(Μ.Χωριό μ.μ.)
ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ - ΑΠΟΚ
(Παλαιοκατούνα, μ.μ.)
ΡΕΠΟ: ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙhttp://evrytanikospalmos.blogspot.com/

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνάντησης επιχειρηματιών του Αγροτουρισμού στην Δράμα.


Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνάντησης επιχειρηματιών του Αγροτουρισμού στην Δράμα.

«Αφήνουμε πίσω το θεσμικό πλαίσιο και οδεύουμε προς αυτενέργεια, αυτοδιάθεση και πιστοποίηση»
Από την Ευρυτανία στη συνάντηση παραβρέθηκε η Κα Δημητρακοπούλου Δήμητρα ιδιοκτήτρια του Αγροτουριστικού συγκροτήματος «ΝΗΝΕΜΙΑ bungalows resort & farm»

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνάντησης επιχειρηματιών του Αγροτουρισμού, στο πλαίσιο των συναντήσεων για τον αγροτουρισμό, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στη Δράμα. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Ένωση Αγροτουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως φιλοξενούσα δομή, ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος, η Αγροξενία, τα δύο μεγάλα δίκτυα της περιοχής μας Agrinet και Έκσταση, το Επιμελητήριο Δράμας και ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μοναστηρακίου Δράμας.
Οι συνδιοργανωτές εκφράζουν την απόλυτη ευαρέσκεια τους θεωρώντας ότι στη Δράμα δόθηκε το έναυσμα και πάρθηκε οριστικά η απόφαση για την νέα προοπτική μέσα από την οποία οι ίδιοι οι επιχειρηματίες θέλουν να δουν το μέλλον του Αγροτουρισμού.
Αποφασίστηκε λοιπόν η δημιουργία οργανισμού ταυτοποίησης και πιστοποίησης των μελών από την Αγροξενία. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε Επιτροπή η οποία θα οριοθετήσει τα κριτήρια και τις προδιαγραφές, που πρέπει να τηρούν οι επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν να είναι μέλη του Δικτύου και να τους δοθεί η πιστοποίηση.
Επίσης, παράλληλα με αυτό αποφασίστηκε να οριοθετηθεί και η ιδεολογική Χάρτα και ο Κώδικας συμπεριφοράς και δεοντολογίας για τον αειφορικό Αγροτουρισμό.
Αποφασίστηκε να δοθεί σήμα ποιότητας, το οποίο θα διασφαλίζεται από τα κριτήρια που θα οριοθετηθούν αλλά και από τους τακτικούς ελέγχους που θα διενεργούνται και σε ενδεχόμενη αμέλεια θα γίνεται επίπληξη, ενώ θα αφαιρείται το σήμα αν παύσουν να πληρούν τις προϋποθέσεις.
Προγραμματίστηκαν ακόμα, ως επόμενες κινήσεις προβολής του δικτύου, ένα Συνέδριο και ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα, στο Σύνταγμα τον Απρίλιο.
Ως επόμενη κίνηση προτάθηκε η δημιουργία θεματικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του έτους που θα συνδέονται με προϊόντα και παροχές με ειδικές εκπτώσεις και με κυκλικό ημερολόγιο για να επωφελούνται όλα τα μέλη, όλο το χρόνο. Θα υπάρχει κάρτα μέλους με ετήσια συνδρομή και ευκαιρία εκπτώσεων. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που έχουν σχέση με την εφαρμογή στις επιχειρήσεις εναλλακτικών πηγών ενέργειας, όπως π.χ. γεωθερμία. Καθώς επίσης και το θέμα της διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου του επισκέπτη και την εμπλοκή του και τη συμβολή του σε ζητήματα που έχουν σχέση με το χώρο που φιλοξενείται.

Ως εκ τούτου λοιπόν οι αποφάσεις που θεωρούνται πλέον ειλημμένες, δίδουν μια νέα δυναμική στο Δίκτυο και δημιουργούν ένα κλίμα ενθουσιασμού σε όλους.

Νίκος Φραντζεσκάκης - Πρόεδρος ΣΕΑΓΕ (6936 500670) Ανδρονίκη Δισλία - Πρόεδρος Ένωσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (6978 441914)
Από την Ευρυτανία στη συνάντηση παραβρέθηκε η Κα Δημητρακοπούλου Δήμητρα ιδιοκτήτρια του Αγροτουριστικού συγκροτήματος «ΝΗΝΕΜΙΑ bungalows resort & farm» η οποία ανέλαβε και την ευθύνη για την οργάνωση της «Ένωσης Αγροτουρισμού Στερεάς Ελλάδος» σύμφωνα με τα νέα πρότυπα αξιολόγησης . http://evrytanikospalmos.blogspot.com/

Χαρούμενο 2011 με έξι βήματα

16/12/2010 12:55:00 μμ

Πατήστε για μεγέθυνση

Σε λίγες ημέρες το 2010 γίνεται παρελθόν και ένας νέος χρόνος έρχεται, φέρνοντας ελπίδες για νέα ξεκινήματα, νέα όνειρα, νέες εμπειρίες. Οι περισσότεροι αυτές τις ημέρες κάνουν τον απολογισμό τους και προετοιμάζονται για τον νέο χρόνο, λαμβάνοντας νέες αποφάσεις... τις οποίες υπόσχονται να τηρήσουν...

Αν και στο τέλος κάθε χρονιάς διαπιστώνουν ότι μείναν στις υποσχέσεις και τα λόγια. Οι California Psychics δίνουν έξι συμβουλές ώστε ο καθένας να προετοιμαστεί να υποδεχθεί δυναμικά τον νέο χρόνο έχοντας στο μυαλό του μόνο ένα πράγμα. Ότι εφέτος όποια απόφαση λάβει θα την τηρήσει και θα επιτύχει.

1. Τι πραγματικά θέλετε;

Θέλετε για παράδειγμα να χάσετε κιλά; Σκεφτείτε καλά για ποιον λόγο το επιθυμείτε αυτό. Είναι για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας ή για λόγους υγείας; Δείτε το σφαιρικά και σημειώστε τα θετικά της επιλογής σας. Μόλις συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε είναι και το πρώτο βήμα για να το επιτύχετε. Μπορεί να υπάρχουν κι ενδιάμεσοι στόχοι που θα πρέπει να επιτύχετε μέχρι να φτάσετε στον αρχικό σας.

2. Πώς θα επιτύχετε τον στόχο;

Κάντε πλάνο και σωστό προγραμματισμό τι χρειάζεται για να φτάσετε στον στόχο σας. Να είστε συγκεκριμένοι, ρεαλιστές και μείνετε σε απλά και πρακτικά θέματα. Συνήθως, καταγράφοντας τον στόχο και τα βήματα που χρειάζονται έως την επίτευξή του εκλογικεύει τον στόχο και τον κάνει πιο προσιτό και απλό.

3. Είναι ρεαλιστικό το σχέδιο;

Δεν θα πετύχετε τίποτα από τη μια μέρα στην άλλη, άλλωστε και η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα! Πάρτε λίγο χρόνο και μελετήστε το σχέδιό σας. Αν πιστεύετε ότι είναι εξωπραγματικό, απλώς ξανασχεδιάστε το στα μέτρα σας και φέρτε το πιο κοντά στις δυνατότητες και τις ανάγκες σας.

4. Ορίστε τι σημαίνει επιτυχία για εσάς

Αφού θέσετε τον στόχο, σκεφτείτε πότε θα είναι επιτυχία για εσάς. Αφού θα τον έχετε επιτύχει πώς πιστεύετε ότι θα αισθάνεστε Τι περιμένετε να κερδίσετε; Ποιο το όφελος; Σημειώστε τα οφέλη λοιπόν και σκεφτείτε τι πραγματικά χρειάζεστε και θέλετε και όχι τι πρέπει να κάνετε.

5. Να είστε ευπροσάρμοστοι

Θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, δυσκολίες που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας, εμπόδια που θα διακόψουν την πορεία σας, είναι και το θέμα της τύχης στη μέση. Μην αποσπάστε, όλα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Απλώς να θυμάστε ότι δεν έρχονται όλα εύκολα. Έχετε και εναλλακτικά σχέδια σε περίπτωση δυσκολιών, μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Να είστε προετοιμασμένοι... για όλα!

6. Ζητήστε βοήθεια

Συζητήστε με κάποιον δικό σας τους προβληματισμούς, τα σχέδιά σας, τα όνειρά σας. Ζητήστε την άποψή τους και τη βοήθειά τους αν χρειάζεται.

Τέλος, να θυμάστε ότι όση προσπάθεια κι αν χρειάζεται για να επιτύχετε οτιδήποτε από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, υπάρχει ενδιάμεσα μία διαδρομή... απολαύστε την, ζήστε την, μάθετε από την εμπειρία και η ζωή σας θα αλλάξει ούτως ή άλλως. Ένας χρόνος φεύγει, ένας νέος έρχεται, ανανεωθείτε και ζήστε την κάθε στιγμή! Χαρούμενο και δημιουργικό 2011 http://www.real.gr

Γιορτινές ιδέες μανικιούρ


Γιορτινές ιδέες μανικιούρ

14/12/2010 4:55:00 μμ

Πατήστε για μεγέθυνση

Τα Χριστούγεννα έχουν και φέτος το δικό τους χρώμα! Κόκκινο, πράσινο, χρυσό και ασημένιο είναι μόνο μερικά από αυτά. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα χέρια σας. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για γκρι, καφέ και σκούρες μπλε αποχρώσεις. Τώρα κυριαρχούν τα λαμπερά, ζωντανά και πάνω απ’όλα γιορτινά χρώματα. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα του instyle.com που ακολουθεί και επιλέξτε την ιδανικότερη απόχρωση για το εορταστικό σας μανικιούρ.

Βαθύ κόκκινο

Το χρώμα του κρασιού ή πολύ πιο απλά το υπέροχο βαθύ κόκκινο αποτελεί ένα απ τα μεγαλύτερα γιορτινά trend. Λαμπερό, κομψό και πάνω απ’ όλα εορταστικό.

Χρυσό

Το χρυσό είναι εδώ και υπόσχεται να σας χαρίσει φινέτσα, λάμψη και πάνω απ’ όλα κομψότητα. Προτιμήστε το στις πιο ζεστές του αποχρώσεις και αποφύγετε εκείνες που φλερτάρουν με το κίτρινο. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ειδικοί.

Ασημένιο

Μετά το χρυσό, σειρά έχει τώρα το ασημένιο. Αυτή η εκθαμβωτική απόχρωση μπορεί να κριθεί μάλλον υπερβολική για μια καθημερινή εμφάνιση στο γραφείο, αποδεικνύεται όμως μια από τις ιδανικότερες για ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Βαθύ πράσινο

Προτιμήστε το πράσινο, όχι όμως όποιο και όποιο! Ένα έντονο, βαθύ σε navy τόνους πράσινο θα κάνει σίγουρα τα χέρια σας να φαίνονται υπέροχα ενώ θα σας εξασφαλίσει μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή εμφάνιση τραβώντας πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Μοβ

Το μοβ παίζει παντού. Ακόμα και στα νύχια! Επενδύστε λοιπόν σε ένα μοβ μανό που περιέχει glitter για extra λάμψη και δεν θα χάσετε.

Έντονο κόκκινο

Μπορεί να βγάζει μάτι αλλά όπως και να το κάνουμε είναι το κατεξοχήν χρώμα των Χριστουγέννων. Συμβολίζει τη χαρά και είναι απόλυτα συνυφασμένο με την γιορτινή αυτή περίοδο. Οι ειδικοί σας προτρέπουν να επενδύσετε σε φωτεινές πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις αν διαθέτετε σκούρα επιδερμίδα και σε πιο ψυχρές αν διαθέτετε ανοιχτή http://www.real.gr

μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη».


ΥΠΕΣ: Εγκύκλιος για την κατάρτιση νέων δημοτολογίων


Στην κατάρτιση νέων δημοτολογίων και μητρώων αρένων θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι νέοι δήμοι, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών στα πλαίσια της μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη».

Συγκεκριμένα η εγκύκλιος προβλέπει ότι σε περίπτωση αναγνωρίσεως νέας κοινότητας ή δήμου, καταρτίζεται αυτομάτως νέο δημοτολόγιο βάσει του υπάρχοντος δημοτολογίου διά μεταφοράς των αντιστοίχων εγγραφών από το παλαιό στο νέο.
Παράλληλα για την κατάρτιση αυτή του ενιαίου δημοτολογίου των νέων δήμων που συνιστώνται, οι υπάρχουσες οικογενειακές μερίδες θα επαναριθμηθούν στα υπάρχοντα βιβλία και δεν θα μεταφερθούν σε νέα.
Ως εκ τούτου η νέα αρίθμηση θα ξεκινήσει από τον αύξοντα αριθμό 1 της πρώτης οικογενειακής μερίδας της πρώτης δημοτικής ενότητας και θα τελειώσει με τον τελευταίο αύξοντα αριθμό οικογενειακής μερίδας της τελευταίας δημοτικής ενότητας του Καλλικράτειου ΟΤΑ.
Όσον αφορά τέλος, η κατάρτιση του ενιαίου μητρώου αρρένων θα πραγματοποιηθεί βάσει των υπαρχόντων μητρώων αρρένων των Καποδιστριακών ΟΤΑ που ενώνονται και θα τεθούν ταυτόχρονα σε ισχύ με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
aftodioikisi.grhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Πολίτης ή Ιδιώτης ;


Πολίτης ή Ιδιώτης ;


Του Γιώργου Ντασιώτη
Δήμαρχος Αλιάρτου

Όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια τίθεται το θέμα του ενδιαφέροντος, κυρίως των νέων,για τα κοινά και πάντα παρατηρείται η αυξανόμενη αποχή τους και,κυρίως, η απαξίωση της έννοιας, της συμμετοχής στα δημόσια πράγματα.
Φυσικά για το φαινόμενο αυτό υπάρχουν αιτίες, με τις οποίες οι περισσότεροι αναλυτές σπάνια ασχολούνται σοβαρά......
Αυτές αφορούν τον ουσιαστικό παραγκωνισμό τους από τα κέντρα λήψης αποφάσεων σημαντικών για το μέλλον τους ,την απογοήτευση που σέρνει μαζί της η ανεργία , την διαφθορά που δεν μπορεί να κρυφτεί άλλο πια και την αίσθηση, που είναι πλέον διάχυτη,ότι η αλαζονεία της εξουσίας έχει γίνει θεσμός και δεν αρκεί μόνο η καλή μας διάθεση για να χτυπηθεί.
Ευθύνες για την απαξίωση της πολιτικής και της συμμετοχής σ’αυτή φυσικά υπάρχουν,εξάλλου σε κάθε έγκλημα υπάρχουν ένοχοι,οι οποίες πρέπει να αναζητηθούν σ’αυτούς που-κάθε φορά-κυβερνούν με τέτοιο τρόπο, ώστε η αλαζονεία να αλλοιώνει την κρίση τους και να πιστεύουν ότι είναι αναντικατάστατοι,που,ως χαμαιλέοντες, μεταβάλλονται και αυτό που τώρα υποστηρίζουν ,αύριο το πολεμούν εκθέτοντας και απογοητεύοντας τον κόσμο που τους στηρίζει,που έχουν αναλάβει εργολαβικά τις έννοιες προοδευτικός ,δημοκρατικός κ.α. αλλά πολλές φορές η πρακτική τους δείχνει το ακριβώς αντίθετο και τέλος όταν βλέπουν τα σκούρα αλλάζουν όνομα ,ταυτότητα και χαρακτηριστικά για να μην αναγνωρίζονται.
Μέσα σ’αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον ,ως φυσική συνέπεια μπορεί να εννοηθεί η απαξίωση της συμμετοχής.Είναι όμως τραγικό όταν ο ΠΟΛΙΤΗΣ ( δηλαδή αυτός που έχει δικαίωμα και, κυρίως, υποχρέωση να ασχολείται με τα κοινά ,κατά την αρχαιοελληνική έννοια ) μεταβάλλεται σε ΙΔΙΩΤΗ-ΑΔΙΑΦΟΡΟ χαρακτηρισμός που στην αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία ήταν υποτιμητικός σε όποιον τον έφερε.
Η αρχαία ελληνική γλώσσα έχει δανείσει λέξεις και έννοιες σε πολλές άλλες γλώσσες ,στις οποίες μάλιστα διατηρούν την πρωτογενή τους σημασία.Στην αγγλική η λέξη idiot ( ιδιώτης ) σημαίνει ηλίθιος.
Άρα λοιπόν το αρχικό ερώτημα μπορεί πλέον να τεθεί και αλλιώς :
Πολίτης ( με λόγο , θέσεις και αξιοπρέπεια ) ή ιδιώτης ( ηλίθιος ) ;http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Φθιώτιδα: Την έδεσαν στο κρεβάτι και ξεψύχησε από το κρύο!


Φθιώτιδα: Την έδεσαν στο κρεβάτι και ξεψύχησε από το κρύο!
Μαρτυρικός θάνατος για μια 88χρονη γυναίκα που βρέθηκε αντιμέτωπη με αδίστακτους ληστές...
Σοκαρισμένοι ακόμη και οι αστυνομικοί από τις εικόνες που αντίκρισαν. Μια 88χρονη γιαγιά, βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, δεμένη πισθάγκωνα!
Όπως φαίνεται, οι άγνωστοι δράστες που μπήκαν στο σπίτι της για να κλέψουν, την έδεσαν και την παράτησαν, με αποτέλεσμα η άτυχη γριούλα να ξεψυχήσει από το κρύο.
Το χρονικό της φρίκης
Η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της σε μονοκατοικία στον Δομοκό και γείτονές της, ανησύχησαν που δεν την είχαν δει καθόλου χθες (16-12-2010) και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγο μετά τις 21.00, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.
Οι ληστές είχαν πετάξει κάτω στρώματα, τα ρούχα από τις ντουλάπες, είχαν αδειάσει συρτάρια και γενικά είχαν κάνει άνω-κάτω όλο το σπίτι για να βρουν χρήματα. Όπως φαίνεται έφυγαν όταν τα βρήκαν και άφησαν τη γριούλα δεμένη και αβοήθητη.
Την ακριβή ημέρα και ώρα θανάτου θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr η 88χρονη είχε τουλάχιστον 36 ώρες νεκρή... http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/