Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Εικαστικό φεστιβάλ με "γεύση" γυναικών της Ευρυτανίας


Εικαστικό φεστιβάλ με "γεύση" γυναικών της Ευρυτανίας


Εικαστικό Φεστιβάλ πραγματοποιείτε στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στην οδό Κηφησοδότου 19
στα Άνω Πετράλωνα (Πλησίον σταθμό ΗΣΑΠ)
Η Φιλοσοφία του φεστιβάλ βασίζεται στην προσφορά και στο δώρο και είναι αφιερωμένο στην δράση ενάντια στην οικονομική κρίση.
Θα υπάρχουν πολλά δώρα προσφορά από διάφορες επιχειρήσεις,Θα προσφερθεί τσάι και καφέ, θα γίνει παρουσίαση βιβλίου,εικαστικό εργαστήριο Ship art και ομαδική έκθεση καλλιτεχνών.
Εκεί θα φιλοξενηθεί και ο Σύνδεσμος Γυναικών Ευρυτανίας με ένα μικρό μπαζάρ με μαρμελάδες και διάφορα άλλα είδη που έφτιαξαν οι γυναίκες του Συνδέσμου με πολύ μεράκι. Επίσης ο Σύνδεσμος θα προσφέρει χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.
Σάββατο 11 – 7 μ.μ./Κυριακή 11 – 7 μ.μ.
Παρακαλούμε όπως τιμήσετε αυτή την προσπάθεια των δραστήριων γυναικών.http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Ορκίστηκε το πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου η τελετή ορκομωσίας του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά, των Αντιπεριφερειαρχών και των Μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Αινιάνων στη Λαμία.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ
<<Σεβασμιώτατε, κυρίες και κύριοι βουλευτές, κυρίες και κύριοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των θεσμικών, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων, αγαπητές φίλες και φίλοι, Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μας κάνετε, να βρίσκεστε μαζί μας σήμερα στην τελετή ορκωμοσίας του πρώτου εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας. Αυτή τη σημαντική μέρα, που είναι ο επίσημος προπομπός της έναρξης λειτουργίας της αιρετής Περιφέρειας από την 1η Ιανουαρίου του 2011, θέλω να συγχαρώ τους Αντιπεριφερειάρχες, τους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους, αλλά και όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν με όλες τις παρατάξεις στην εκλογική διαδικασία, ανεξάρτητα από την έκβαση του αποτελέσματος.".... Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση Περγαντά ΕΔΩ Από τον Νομό ορκίστηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καραμπάς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ταξιάρχης Σκλαπάνης, Λάμπρος Τσιτσάνης και Κώστας Κοντογεώργοςhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/