Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Στα θρανία οι Δημάρχοι-Περιφερειάρχες-Αντιπεριφερειάρχες της Στερεάς Ελλάδας


Στα θρανία οι Δημάρχοι-Περιφερειάρχες-Αντιπεριφερειάρχες της Στερεάς Ελλάδας


Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο προγραμματισμός των επιμορφωτικών Διημερίδων Δημάρχων - Περιφερειαρχών - Αντιπεριφερειαρχών που διοργανώνει το Υπουργείο μαζί με την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας και το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε έξι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Για την Στ.. Ελλάδα και την Θεσσαλία τα σεμινάρια θα γίνουν στις 7- 8 Δεκεμβρίου 2010 (Τρίτη και Τετάρτη) στην πόλη της Λάρισας στο Ξενοδοχείο DIVANI PALACE
όπου θα συμεττέχουν συνολικα 61 Αιρεττοι (50 δήμαρχοι και 11 Περιφερ+ Αντιπεριφερ.)
Υπενθυμίζεται ότι οι Διημερίδες έχουν θέμα «Τα αναγκαία βήματα για την επιτυχή μετάβαση στον Καλλικράτη», και στόχο έχουν την επιμόρφωση Δημάρχων, Περιφερειαρχών και Αντιπεριφερειαρχών, που θα προκύψουν μετά τις εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ....


ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ....


Έεεεεεξω απ΄τα δόντια Πατριώτη...
$$ Η σαπίλα των ΜΜΕ…Μια τέταρτη εξουσία βουτηγμένη στην μούχλα όπου οι «βαρόνοι» έχουν τέτοια εξουσία στην ¨δόλια ¨Ελλάδα,όσο σε καμιά άλλη χώρα ενώ οι περισσότεροι είναι άσχετοι με τον τύπο.Επαγγέλλονται εργολάβοι, έμποροι, εισοδηματίες, μαυραγορίτες και ενίοτε σεσημασμένοι και σωματέμποροι……. Ας ελπίσουμε ότι η κρίση και εδώ θα ξεκαθαρίσει την βρωμιά και θα μείνουν οι εντιμότεροι και οι πιο άξιοι……,
$$ Πολλοί μιλούν για θερμό χειμώνα αλλά η εβδομάδα που έρχεται κρίνεται ως ‘Διαβολοβδομάδα¨ στην κυβέρνηση.Κάθε μέρα θα έρχεται και κάποιο επιφανές στέλεχος διεθνούς οργανισμού.Τόσο ενδιαφέρον συγκεντρώνουμε που αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως έχουμε γίνει παγκόσμιο ¨πείραμα¨ για τις αντοχές του ανθρώπινου είδους…..Ο καιρός θα δείξει πως θα μεταλαχτούμε……
$$ Πήγαμε πριν μέρες μια βόλτα προς Πρασιά,όπως το κάνουμε συχνά,και ανηφορίσαμε για το όμορφο Βασιλέσι.Σε καθηλώνουν και αυτή την εποχή η φύση που μοσχοβολά αλλά και αγριεύει..Είναι το προνόμιο του ευλογημένου τόπου μας….
$$ Τα βήματα του ΓΑΠ ακολουθεί ο βουλευτής μας κ.Καρανίκας.Έξω πάμε καλά αλλά μέσα τα κάνουμε ολίγον μαντάρα και βγάζουν άλλοι τα κάστανα από την φωτιά από γειτονικούς νομούς….Ας είναι και έτσι…Το αποτέλεσμα τουλάχιστον να είναι θετικό και ας είναι και ξένοι….
$$ Και μιας μιλήσαμε για τύπο και ΜΜΕ,μαθαίνω ότι στα σκαριά είναι η και η κυκλοφορία εφημερίδας που θα γέρνει προς τον ακάλυπτο πλέον χώρο του ΠΑΣΟΚ..Και άλλοι έτσι ξεκινήσανε αλλά είδατε τι κωλοτούμπες κάνανε….Μην μπερδεύεστε.για ποιότητα μιλάμε όχι για ποσότητα πατριώτη…
$$ Ναι μεν αλλά…Από την μια μας λέει και αφήνει να διανοηθεί ο Μπαμπαλής ‘ότι δεν βοήθησαν η ΝΕ Πασοκ και ο βουλευτής στο προεκλογικό αγώνα του αλλά από την άλλη όλα καλά και με τους δυό…εεεε δεν γίνεται αυτό πώς να το κάνουμε….
$$ Δεν ξέρω αν αληθεύει όπως μαθαίνω ότι ετοιμάζεται και κάτι κινείται για το στήσιμο κομματικής οργάνωσης της ¨Δημοκρατικής Συμμαχίας¨στο Καρπενήσι…Με πρώτο το όνομα γνωστού επιχειρηματία…Αααααα..και το ενοίκιο λένε θα καλυφθεί με ….ρεφενέ!!!
$$ Αρνητικό κλίμα προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιοι εκεί στο Καρπενήσι ,με συνθήματα σε σκαλοπάτια και μάλιστα λίγες ημέρες πριν αναλάβει τα νέα καθήκοντα του στον δήμο Αγράφων ο Τάτσης….Και δεν μιλάω για τις νεανικές αντιεξουσιαστικές τάσεις της νέας εποχής αλλά για κάποιους μεγάλους που είναι αντιεξουσιαστές μέσα στην εξουσία……
$$ Πλήρης εγκατάλειψη δήμων και νομαρχίας λίγες μέρες πριν παραδώσουν τα κλειδιά στους νέους τοπικούς άρχοντες…..Δημοτικά και νομαρχιακά συμβούλια των 5-10 λεπτών,μηδενικός σχεδιασμός προστασίας από φυσικά φαινόμενα,άδεια δημαρχεία και υπηρεσίες…….Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά….Η ζωή συνεχίζετε…..
$$ Για οποιοδήποτε ¨καλοθελητή¨ που θέλει να μας πει κάτι και να αντιδράσει στα λεγόμενα της συντακτικής ομάδας του Prasia.com …εδώ είμαστε,επώνυμα και με το κινητό μας μάλιστα…Τι ενοχλείτε τα άλλα παιδιά που έχουν φτιάξει ένα site ή ένα blog για το χωριό τους….Σιγά –σιγά η χιονόμπαλα που ξεκινήσαμε αρχίζει και γίνετε χιονοστιβάδα που θα «παρασύρει» πολλά στο διάβα της….Όσο για το «Βαθύ Λαρύγγι» της πρωτεύουσας της Ευρυτανίας, δεν είναι ένας αλλά πολλοί…Γι αυτό το νού σου Πατριώτη….
$$ Σε ότι αφορά για την «πεμπτουσία της Δημοκρατίας» που συχνά αναφέρονται κάποιοι φίλοι μας από τα παλιά…..
Σε ότι αφορά τα πολιτικά ζητήματα που θίγεται ,δεν τα σχολιάζω.Ο καθένας είναι ελεύθερος να ανήκει πολιτικά όπου θέλει,χωρίς να δέχεται υποδείξεις από κανέναν.Μια παρατήρηση μόνο..Κάνετε συχνές αναφορές στο παρελθόν χρησιμοποιώντας την λέξη «παλιότερα» και την φράση « ένας παλιός και έμπειρος πολιτικός είπε..»Προσέξτε μόνο μην μείνετε στο παρελθόν και σας προσπεράσει το παρόν και το μέλλον…..Γιατί ζητούμενο είναι το μέλλον μας….
$$ Τα ξαναλέμε Πατριώτη ……

Αρχαιρεσίες στο Σύνδεσμο Γυναικών Ευρυτανίας


Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010
Αρχαιρεσίες στο Σύνδεσμο Γυναικών Ευρυτανίας


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2010, η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γυναικών Ευρυτανίας.
Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης, η απελθούσα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ελένη Ζαγανιάρη, ενημέρωσε τις παρευρισκόμενες για την δραστηριότητα του Συνδέσμου κατά το χρονικό διάστημα από τις 24 Νοεμβρίου 2009 έως 23 Οκτωβρίου 2010. Επίσης, μίλησε για τις μελλοντικές δραστηριότητές του.
Η Ταμίας κ. Ελισάβετ Δήμα, διάβασε τον οικονομικό απολογισμό και ότι έχει σχέση με τα
οικονομικά. Στην συνέχεια, διαβάστηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα και το Δ.Σ. απαλλάχθηκε των ευθυνών του.Κατόπιν άρχισαν οι αρχαιρε- σίες από τις οποίες εκλέχτηκε το νέο Δοικητικό Συμβούλιο και η Εξελεγκτική Επιτροπή.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, συγκροτήθηκε σε σώμα με την πιο κάτω σύνθεση:
Πρόεδρος: Ελένη Ζαγανιάρη
Αντιπρόεδρος: Βιργινία Μπλέντζα
Ταμίας: Ελισάβετ Δήμα
Γραμματέας: Μαρία Παπαθεοδώρου
Ειδική Γραμματέας: Αθηνά Χριστοπούλου
Μέλη: Γεωργία Λωρίδα-Ολυμπία Παλιούρα
Αναπληρωματικά Μέλη: Ελευθερία Φραγκάκη, Μάγδα Κονδύλη
Εξελεγκτική Επιτροπή:Παναγιώτα Τσίγκα-Ηλέκτρα Κυρίτση -Ματίνα Πουλοπούλου.
Η Γενική Συνέλευση είχε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή.
Σ’ αυτή παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κλειτσιωτών κ. Φώτης Κουλαρμάνης, ο συγραφέας και Πρόεδρος του Συλλόγου «Αλληλεγγύη» κ. Νικόλαος Καρλιάμπας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρπενησιωτών κ. Φωτεινή Καλαντζή, η κ. Γεωργία Τσιώλη, σύζυγος του
πρώην Αντινομάρχη κ. Δημήτρη Τσιώλη και άλλοι.