Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Αλλαγή στάσης και δράσης απο τους νέους δήμους


Αλλαγή στάσης και δράσης απο τους νέους δήμους


Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας των ατόμων με "ειδικές ικανότητες" πρέπει και όλοι οι τοπικοί άρχοντες αλλά και οι νέοι δήμαρχοι Αγράφων και Καρπενησίου στην Ευρυτανία να κάνουν τον απολογισμό τους για το τι έχουν κάνει οι μέν για την διευκόλυνση και για την αξιοπρεπή διαβίωση αυτών των ατόμων της κοινωνίας μας και οι δε για το τι θα πράξουν από εδώ και στο εξής.
Πρόσβαση σε υπηρεσίες και μεταφορά είναι μερικά από τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά .
Δυστυχώς ο απολογισμός σε όλη την Ευρυτανία για τον χρόνο που πέρασε και από την αντίστοιχη ημέρα του 2009, είναι μηδαμινός και δεν είναι ευχάριστος για τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.
Η νέα αρχή του Δήμου Αγράφων και Καρπενησίου θα κριθεί απ’ όσα θα κάνει για τα άτομα με αναπηρία.
Ορισμένα, όπως η επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης στην" εποχή της κρίσης", έχουν οικονομικό κόστος. Αλλά δεν έχουν. Όπως για παράδειγμα η εξασφάλιση της δυνατότητας τους για κίνηση στην πόλη χωρίς προβλήματα.
Ας δώσουμε ραντεβού για την αντίστοιχη ημέρα του 2011 για να δούμε τι θα έχουν κάνει οι δύο νέοι δημοτικοί μας άρχοντες .
Όλοι ελπίζουμε ότι θα έχουν κάνει πολλά. Για να δούμε...
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Τα ορμητικά νερά του Αχελώου " κατάπιαν" την Γέφυρα της Τέμπλας!!


Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010
Τα ορμητικά νερά του Αχελώου " κατάπιαν" την Γέφυρα της Τέμπλας!!


Πολλές ήταν οι βροχοπτώσεις τις τελευταίες ημέρες που έπεσαν σε ολόκληρη την Ευρυτανία αλλά και πολλά περισσότερα τα προβλήματα που δημιούργησαν.
Χαρακτηριστική η φωτογραφία στην Γέφυρα της Τέμπλας που ενώνει του δύο νομούς(Αιτωλ/νια-Ευρυτανία) όπου το νερό του Αχελώου έχει σκεπάσει την είσοδο από Βρουβιανά και κανείς δεν μπορεί να περάσει...χωρίς να κολυμπήσει!!!
Ας σημειωθεί τα μεγάλα προβλήματα με την στατικότητα της γέφυρας που έχουν τονίσει όλοι οι φορείς χωρίς κανείς όμως να κάνει το παραμικρό.
Δεν πιστεύω πως είναι μακριά η ώρα και η ημέρα που τα ορμητικά νερά του Αχελώου θα πάρουν μαζί τους το ιστορικό αλλά και πολύπαθο αυτό γεφύρι αλλά και σημαντικό κομμάτι της συγκοινωνιακής σύνδεσης των δύο νομών..
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/