Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Απειλητικά συνθήματα στο σπίτι του δημάρχου Αγράφων Δ.ΤάτσηΑπειλητικά συνθήματα στο σπίτι του δημάρχου Αγράφων Δ.Τάτση


Σε προβληματισμό έχουν βάλει τον δήμαρχο Απεραντίων και νέο Δήμαρχο Αγράφων Ευρυτανίας Δημήτρη Τάτση, τα απειλητικά συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στον τοίχο του σπιτιού που διατηρεί στο Καρπενήσι.
Σύμφωνα με το lamiastar πριν δυο ημέρες οι γείτονες είδαν γραμμένα στον τοίχο και τις σκάλες του σπιτιού με κόκκινη μπογιά τις λέξεις ΘΑΝΑΤΟΣ και ΕΚΔΙΚΗΣΗ και ειδοποίησαν την ασφάλεια, ενώ ενημερώθηκε και ο ίδιος που έσπευσε να δει τι είχε συμβεί

Ο κουρέας και ο βουλευτής..


Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010
Ο κουρέας και ο βουλευτής..
Έτσι ακριβώς είναι.....

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε σε ένα κουρείο για κούρεμα. Μετά το κούρεμα, ρώτησε για τον λογαριασμό του και ο κουρέας απάντησε, "δεν μπορώ να δεχτώ τα χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα." Ο ανθοπώλης ευχαρίστησε και έφυγε από το κατάστημα. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το κατάστημά του το επόμενο πρωί, στην πόρτα του βρήκε να τον περιμένει μια κάρτα με «ευχαριστώ» και μια ντουζίνα τριαντάφυλλα.

Σε λίγο ένας φούρναρης μπήκε για κούρεμα, και όταν πήγε να πληρώσει, ο κουρέας και πάλι απάντησε: «Δεν μπορώ να δεχθώ τα χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα." Ο φούρναρης ήταν ευτυχής και έφυγε από το κατάστημα. Το πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, στην πόρτα του υπήρχε μια κάρτα με «ευχαριστώ» και μια ντουζίνα τσουρέκια.
Στη συνέχεια, ένας βουλευτής ήρθε για κούρεμα, και όταν πήγε να πληρώσει το λογαριασμό του, ο κουρέας και πάλι απάντησε, "δεν μπορώ να δεχτώ τα χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα." Ο βουλευτής ήταν πολύ χαρούμενος και έφυγε από το κατάστημα. Το επόμενο πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, υπήρχαν μια ντουζίνα βουλευτές που περίμεναν στην ουρά για ένα δωρεάν κούρεμα.
Και αυτό, φίλοι μου, καταδεικνύει τη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ των πολιτών της χώρας μας και των πολιτικών που την κυβερνούν.
Οι πολιτικοί όπως και οι πάνες πρέπει να αλλάζουν συχνά και για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tromaktiko στις

Στόχος για 4η φορά η Εκκλησία στον Τόρνο Προυσσού


Στόχος για 4η φορά η Εκκλησία στον Τόρνο Προυσσού
Συντάχθηκε απο τον/την Όλγα Λαθύρη
Τετάρτη, 01 Δεκέμβριος 2010 11:53
Τέσσερις φορές μέσα σε τέσσερα χρόνια αποτέλεσε στόχο θρασύτατων διαρρηκτών η εκκλησία της Αγίας Τριάδας στον Τόρνο του δήμου Προυσσού στην Ευρυτανία. Αυτή τη φορά επέλεξαν το βράδυ της Κυριακής να μπουν στον Ιερό Ναό, αφού διέρρηξαν το Ιερό έσπασαν το παγκάρι και πήραν περίπου 900 ευρώ. Κανείς από τους 30 μόνιμους κατοίκους του χωριού κατά τους Χειμερινούς μήνες, δεν αντελήφθη το παραμικρό.http://www.lamiastar.gr