Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Oυτε ζεστή ούτε κρύο


Oυτε ζεστή ούτε κρύο για κάποιους στην ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της περιφέρειάς περιμένουν τίποτα σύντομα χειμωνιάτικο τα τζάκια παντός άναψαν για τα καλά।।περισσότερα από αύριο

Οι ξένοι τώρα λένε ότι οι ΄Ελληνες είναι ανεγκέφαλοι


Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010
Οι ξένοι τώρα λένε ότι οι ΄Ελληνες είναι ανεγκέφαλοι
Το πιστεύω ακράδαντα και το έχω τονίσει πολλές φορές ότι δεν θα πρέπει να ψηφίζουν όλοι οι ΄Ελληνες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος και άνω. Δεν ξέρουμε τι μας γίνεται,δεν ξέρουμε τι σημαίνουν εκλογές κάθε φορά που πηγαίνουμε στη κάλπη, ΄Αλλοι ψηφίζουν το κόμμα στο οποίο πιστεύουν,άλλοι ψηφίζουν κάποιο κόμμα,μόνο και μόνο για να μην εκλεγεί το κόμμα του γείτονα ή του φίλου ή του συγγενή.΄Αλλοι ψηφίζουν κάποιο κόμμα στο οποίο βέβαια δεν ανήκουν,αλλά επειδή κάποιος τους υποσχέθηκε ένα ρουσφέτι και τόσες άλλες περιπτώσεις. ΄Εγώ που γράφω αυτά σήμερα δεν ανήκω σε κανένα κόμμα,έπαυσα να τα πιστεύω και βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά. Θα θεωρηθεί πολύ αστείο αυτό που θα σας πω,αλλά δυστυχώς έτσι πρέπει να γίνει. Δηλαδή θα πρέπει να έλθει μια μεγάλη επιτροπή από διάφορες χώρες της Ευρώπης,να καθίσουν σε ένα τραπέζι και όλοι οι ΄Ελληνες να περάσουν μπροστά από την επιτροπή ένας –ένας και εκείνοι της επιτροπής θα καταλάβουν πόσο μυαλό διαθέτει ο κάθε ΄Ελληνας και θα ξεχωρίζουν αυτούς που πρέπει να ψηφίζουν απ΄αυτούς που δεν πρέπει., Είναι λυπηρό,αλλά δυστυχώς έτσι πρέπει να γίνει. Μα για όνομα του Θεού από τη μία διαμαρτυρόμαστε για την ακρίβεια,για την ανεργία,για την μείωση μισθών και περικοπή των Δώρων και για το μνημόνιο που υπέγραψε αυτή η Κυβέρνηση και από την άλλη πάει η πλειοψηφία και ψηφίζει τους εκπροσώπους του μνημονίου,αυτούς που έγιναν αιτία να κλείσουν επιχειρήσεις,να μεγαλώσει η ανεργία και να πεινάει μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων ; Βρε ανεγκέφαλοι δεν το καταλαβαίνετε ότι ο Παπανδρέου τώρα βγήκε πιο ενισχυμένος και θα πεί στο ΔΝΤ και στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα ότι ο χαζός και διεφθαρμένος Ελληνικός Λαός που εκπροσωπώ, με την ψήφο του ενέκρινε τα μέτρα που μου είπατε να πάρω και τώρα δεν υπάρχει κανέναν πλέον εμπόδιο για ποιο σκληρά μέτρα και πέστε μου τι άλλα μέτρα πρέπει να πάρω. Εκείνοι θα του πουν μα το ΠΑΜΕ ,όλοι οι Αριστεροί και οι δήθεν συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κάθε τόσο ξεσηκώνονται για τα μέτρα που πήρες Γιώργο και εσύ μας λες ότι συμφώνησαν με την ψήφο τους ; Και ο μεγάλος,ο δικός μας Γιώργος θα τους διαβεβαιώσει ότι οι ΄Ελληνες είναι ανεγκέφαλοι,δεν ξέρουν τι τους γίνεται,άλλα λένε και άλλα πράττουν, Αυτοί είμαστε λοιπόν και καλά να πάθουμε για ότι κακό και ολέθριο μας περιμένει

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tromaktiko

Οι γυναίκες, ευάλωτες στην πιεστική εργασία


Οι γυναίκες, ευάλωτες στην πιεστική εργασία

15/11/2010 2:25:00 μμ


Οι γυναίκες που έχουν μία ιδιαίτερα πιεστική εργασία διατρέχουν κατά 40% περισσότερους κινδύνους να υποστούν οξύ καρδιακό επεισόδιο, εγκεφαλικό ή να υποβληθούν σε εγχείρηση για τη διάνοιξη φραγμένης αρτηρίας, σε σχέση με τις γυναίκες των οποίων η απασχόληση προκαλεί λιγότερο άγχος, επισημαίνει έρευνα που δημοσιοποιήθηκε στις ΗΠΑ.

Η μελέτη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δείχνει ότι ιδιαίτερα αγχώδεις δραστηριότητες που δεν προσφέρουν ικανοποίηση στην εργαζόμενη αυξάνουν τον κίνδυνο ενός οξέος καρδιακού επεισοδίου κατά 88% σχεδόν, κατά 43% της εμφάνισης στεφανιαίας νόσου ή άλλων διαδικασιών που έχουν σχέση με τη διάνοιξη μιας αρτηρίας.

Ακόμη το αίσθημα ανασφάλειας στον τομέα της απασχόλησης έχει επίσης σχέση με μια αύξηση των παραγόντων επικινδυνότητας, όπως η αρτηριακή υπέρταση, το υψηλό επίπεδο χοληστερόλης ή τα παραπανίσια κιλά, υπογραμμίζουν οι συντάκτες της έρευνας, την οποία παρουσίασαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας το σαββατοκύριακο στο Σικάγο του Ιλινόι.

Οι ερευνητές αυτοί ανέλυσαν το άγχος στην εργασία σε δείγμα 17.415 γυναικών με καλή υγεία επί τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Μια απασχόληση που επιβαρύνει με άγχος την ψυχολογία του εργαζομένου καθορίζεται, σύμφωνα με τους συντάκτες, ως μία ιδιαίτερα απαιτητική εργασία στην οποία ο εργαζόμενος έχει περιορισμένη ή καθόλου εξουσία, ενώ η συγκεκριμένη απασχόληση δεν προσφέρει τη δυνατότητα στον εργαζόμενο να χρησιμοποιεί τη δημιουργικότητα και το ταλέντο του.

«Η μελέτη μας δείχνει την ύπαρξη ταυτόχρονα των άμεσων κλινικών καρδιαγγειακών επιδράσεων και μακροπρόθεσμα των αγχωτικών αυτών εργασιών που δεν προσφέρουν ικανοποίηση στις γυναίκες αυτές», υπογραμμίζει επιστήμονας του Brigham and Women's Hospital στη Βοστόνη, βασική συντάκτρια της έρευνας αυτής που χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (ΝΙΗ) των ΗΠΑ.

«Οι γυναίκες που ασκούν μια ιδιαίτερα απαιτητική εργασία και στην οποία έχουν περιορισμένο έλεγχο διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρδιαγγειακή νόσο μακροπρόθεσμα», σημειώνει ερευνήτρια του κέντρου ανάπτυξης του παιδιού στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Ωστόσο, η μελέτη δεν δείχνει την άμεση σχέση μεταξύ του φόβου για απώλεια της εργασίας και του αυξημένου κινδύνου καρδιακής κρίσης, εγκεφαλικού ή θανάτου. http://www.real.gr

Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά.


Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά. Αυτό είναι γνωστό. Τι γίνεται όμως με το πρωινό ξύπνημα; Ξυπνάτε και δεν μπορείτε να αντικρίσετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη; Αντικρίζετε μια φιγούρα που δεν θυμίζει σε τίποτα τη δική σας; Άτονο δέρμα, μαύροι κύκλοι και μαλλιά που θυμίζουν ζούγκλα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το instyle.com είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επανακάμψετε.

Συνηθίστε να πλένετε το πρόσωπο σας λίγες ώρες πριν πέσετε για ύπνο. Μην το αφήσετε για αργότερα που θα είστε κουρασμένες. Το πιθανότερο είναι ότι θα τα παρατήσετε δίνοντας το πράσινο φως στις τοξίνες για να παραμείνουν εκεί ολόκληρη τη νύχτα.

Κοιμηθείτε ανάσκελα. Η κλασική στάση που πιέζει το στομάχι μπορεί να αποβεί καταστροφική για την πρωινή σας ομορφιά. Επιπλέον, η μεγάλη πίεση που ασκείται στο πρόσωπο σας κάθε βράδυ δημιουργεί ρυτίδες και σας στερεί από ένα φρέσκο και γεμάτο υγεία πρόσωπο.

Για τον καθημερινό σας ύπνο προτιμήστε καλύτερα 2 μαξιλάρια. Ως γνωστόν, η βαρύτητα βοηθά στην καλύτερη ροή τού αίματος.

Μια κρέμα για την προστασία της επιδερμίδας σας είναι μάλλον απαραίτητη. Ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα σας κάνοντας το λείο και απαλό.

Προτιμήστε ένα δείπνο πλούσιο σε πρωτεΐνες και φτωχό σε ζάχαρη και υδατάνθρακες. Ως εκ τούτου, αποφύγετε το ρύζι, τα μακαρόνια και τις πατάτες.

Αγοράστε μια σατέν θήκη μαξιλαριού. Το σατέν είναι πολύ πιο μαλακό από το βαμβακερό με αποτέλεσμα να μειώνει την τριβή.

Πιάστε τα μαλλιά σας ένα ψηλό χαλαρό κότσο. Το πρωί θα έχετε ένα υπέροχο κυματιστό μαλλί με έξτρα όγκο. Αυτό δεν θέλετε;

Τέλος, επενδύστε σοφά σε ένα προϊόν ενυδάτωσης μαλλιών και δεν θα χάσετε. http://www.real.gr

Περιφερειακές - Συγκεντρωτικά Περιφερειακής Ενότητας - B' Γύρος Τελικά αποτελέσματα

Περιφερειακές - Συγκεντρωτικά Περιφερειακής Ενότητας - B' Γύρος Τελικά αποτελέσματα

48,65% 51,35%


Δείτε τα αποτελέσματα του Α' Γύρου

Σύγκριση με: Επιλέξτε... ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

Σε 128 από 128
Εκλ. Τμήματα 100,00%

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 33.848
ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 10.555
ΑΠΟΧΗ 23.293 68,82%
ΑΚΥΡΑ 278 595 5,64%
ΛΕΥΚΑ 317
ΕΓΚΥΡΑ 9.960
1. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ
Περγαντάς Κλέαρχος του Ιωάννη

4.846 48,65%
2. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Χειμάρας Αθανάσιος του Γεωργίου

5.114 51,35%Σημείωση : Τα εκλογικά αποτελέσματα που παρουσιάζονται στο Internet, υπενθυμίζεται ότι είναι σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα των Δικαστικών Αντιπροσώπων . Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών.