Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

ενδιαφέρον


Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν πάρα πολύ το αποτέλεσμα της Κυριακής στην νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία μήπως έχουμε εξελίξεις.....

Πρόγραμμα τέλεσης αγώνων Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης των Σχολείων της ΕυρυτανίαςΠρόγραμμα τέλεσης αγώνων Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης των Σχολείων της Ευρυτανίας

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Ευρυτανίας κοινοποιεί το πρόγραμμα τέλεσης αγώνων Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης των Σχολείων της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Ευρυτανίας (Λυκείων) Σχολ. Έτους 2010-2011.
Οι αγώνες έχουν ως εξής:
Πετοσφαίριση Αγοριών Λυκείων
•1ος Αγώνας: Λύκειο Γρανίτσας- Λύκειο Κερασοχωρίου
Ώρα έναρξης 11:00π.μ. , Χώρος τέλεσης: Γυμναστήριο Γυμνασίου Γρανίτσας.
•2ος Αγώνας Τελικός: Γενικό Λύκειο Καρπενησίου –Νικητής 1ου Αγώνα
Ώρα έναρξης 12:00μ.μ. , Χώρος τέλεσης : Δημοτικό Γυμναστήριο Καρπενησίου.
Πετοσφαίριση Κοριτσιών Λυκείων
•1ος Αγώνας : Γενικό Λύκειο Καρπενησίου- ΕΠΑΛ Καρπενησίου
Ώρα έναρξης 12:00μ.μ. , Χώρος τέλεσης: Δημοτικό Γυμναστήριο Καρπενησίου.
•2ος Αγώνας: Λύκειο Γρανίτσας-Λύκειο Κερασοχωρίου
Ώρα έναρξης 10:00π.μ. , Χώρος τέλεσης: Γυμναστήριο Γυμνασίου Γρανίτσας.
•3ος Αγώνας: Λύκειο Ραπτοπούλου- Νικητής 2ου Αγώνα
Ώρα έναρξης 12:00 μ.μ. , Χώρος τέλεσης: Γυμναστήριο Γυμνασίου Καρπενησίου.
•4ος Αγώνας Τελικός: Νικητής 1ου Αγώνα- Νικητής 3ου Αγώνα
Ώρα έναρξης 11:00π.μ. , Χώρος τέλεσης: Δημοτικό Γυμναστήριο Καρπενησίου.
Καλαθοσφαίριση Αγοριών Λυκείων
•1ος Αγώνας Τελικός: Γενικό Λύκειο Καρπενησίου- Λύκειο Γρανίτσας
Ώρα έναρξης 11:00 π.μ. , Χώρος τέλεσης: Δημοτικό Γυμναστήριο Καρπενησίου.
Αναρτήθηκε από Ευρυτανικός Παλμός στις

Ύφεση 5% και 100.000 άνεργοι τον μήνα προβλέπει η Ε.Ε.


Ύφεση 5% και 100.000 άνεργοι τον μήνα προβλέπει η Ε.Ε.

12/11/2010 7:02:00 πμ Χριστούλιας ΔημήτρηςΠροβλέψεις-σοκ της Κομισιόν για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας καθώς αναμένεται έκρηξη της ανεργίας και ιλιγγιώδη επιδείνωση της ύφεσης για το 2010.

Σύμφωνα με τις επίσημες προβλέψεις της Κομισιόν στην ανεργία αναμένεται να βρεθούν 1 εκατομμύριο πολίτες στο τέλος του χρόνου. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, που ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή, τον Αύγουστο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έφτασαν τους 613.108 άτομα, με τους κοινοτικούς αξιωματούχους να εκτιμούν ότι κάθε μήνα και μέχρι τα τέλη του χρόνου θα μείνουν εκτός αγοράς εργασίας 100.000 εργαζόμενοι, φτάνοντας το 1.000.000 άτομα.

Την ίδια στιγμή, η ύφεση για το 2010 εκτιμάται ότι θα φτάσει το 5%, όταν το χειρότερο σενάριο του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης έκανε λόγο για ύφεση που δεν θα ξεπερνά το 4%. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα λείψουν από την αγορά πάνω από 10 δις ευρώ, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο στην ύφεση την ελληνική οικονομία.

Η Eurostat αναμένεται να ανακοινώσει την Δευτέρα την αναθεώρηση του ελληνικού ελείμματος, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα διαμορφωθεί στο 15,5% για το 2009 και στο 9,5% το 2010, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την ελληνική κυβέρνηση, η οποία πλέον θα αναγκαστεί να πάρει νέα επώδυνα μέτρα, είτε επιβάλλοντας νέους φόρους είτε «ψαλιδίζοντας» ακόμη περισσότερο μισθούς και επιδόματα σε δημόσιους υπαλλήλους http://www.real.gr

Περήφανη για τον Κώστα η Ντόρα


Περήφανη για τον Κώστα η Ντόρα
Συντάχθηκε απο τον/την Όλγα Λαθύρη
Συγκινημένη και περήφανη για την επιτυχία του γιου της Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Καρπενησίου, δηλώνει στο STAR η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. H Ντόρα Μπακογιάννη συμπληρώνει ότι ο Κώστας στηρίχθηκε στις δικές του δυνάμεις, έχοντας στο πλευρό του, νέα αλλά και έμπειρα στελέχη, που κέρδισαν την εμπιστοσύνη των δημοτών του Καλλικρατικού δήμου της Ευρυτανικής πρωτεύουσας. Δεν παραλείπει να συγχαρεί και τον Γιώργο Κοτρωνιά για την επανεκλογή του στον Δήμο Λαμίας.

http://www.lamiastar.gr