Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010


Κ.Διαμαντοπούλου: "Ο «Καλλικράτης» θεμελιώνει ένα εντελώς διαφορετικό οικοδόμημα"
Ισχυρούς δήμους με ουσιαστικές αρμοδιότητες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη
Αιρετές περιφέρειες που σχεδιάζουν την ανάπτυξη
Αποκεντρωμένη κρατική διοίκηση επιτελικού χαρακτήρα
Στην Ημερίδα με θέμα «Καλλικράτης ανάπτυξη και ασφάλεια» συμμετείχε η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου. Η κ. Διαμαντοπούλου στην ομιλία της τόνισε μεταξύ άλλων:
«Βρισκόμαστε δυο εβδομάδες πριν από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πριν από μία εκλογική μάχη πρωτόγνωρη, με μια κρισιμότητα και σημασία που δεν είχαν μέχρι τώρα οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Το εγχείρημα του Καλλικράτη που έχει χρωματίσει αυτές τις εκλογές δεν είναι ένας απλός νόμος. Είναι κάτι πολύ σημαντικότερο, κάτι πολύ βαθύτερο. Είναι η μεγαλύτερη μεταφορά πολιτικής ισχύος που ποτέ μετακινήθηκε και μεταφέρθηκε από το κεντρικό πολιτικό κράτος, από το εθνικό κεντρικό κράτος, στις τοπικές κοινωνίες. Είναι με άλλα λόγια η μεγαλύτερη, η πιο ισχυρή πράξη εμπιστοσύνης της πολιτείας και μιας κυβέρνησης σε όλους τους Έλληνες σε όλες τις Έλληνιδες.
Γιατί με τον Καλλικράτη είναι τέτοια η μεταφορά των αρμοδιοτήτων, τέτοια η μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων και στο δεύτερο βαθμό και στο επίπεδο των δήμων, που προηγούμενο της δεν υπάρχει. Ο Καλλικράτης δημιουργεί από την πρώτη Ιανουαρίου του 2011 ένα ριζικά διαφορετικό τοπίο, το οποίο και εξυπηρέτηση στον πολίτη θα παρέχει και εξοικονόμηση των χρημάτων του, αλλά και παραγωγική αξιοποίηση των πόρων, είτε έρχονται από τους Έλληνες φορολογούμενους είτε από τα κοινοτικά κονδύλια.
Ο Καλλικράτης δεν είναι απλώς ένας νόμος. Είναι οι αρχές και οι αξίες μιας άλλου τύπου διακυβέρνησης. Μιας διακυβέρνησης που λέει ότι πρέπει να σταματήσει το κεντρικό γραφειοκρατικό πελατειακό αδιαφανές και εν πολλοίς διεφθαρμένο Αθηναϊκό κράτος, να αποφασίζει στο όνομα εκατομμυρίων Ελλήνων"

Προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚΠροεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ


Προεκλογική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί απο τους ετεροδημότες της Αθήνας με ομιλητές τους υποψηφίους του Πασοκ στον νομό.
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:
"Ετεροδημότες του νομού Ευρυτανίας,
Έχουμε αναλάβει πρωτοβουλία υποστήριξης των υποψηφίων στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου , στην τοπική Αυτοδιοίκηση του νομού μας, των υποψηφίων Δημάρχων. Για τον Δήμο Καρπενησίου Ευάγγελο Καρφή και για τον Δήμο Αγράφων, Θεόδωρο Μπαμπαλή, καθώς και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καραμπά.
Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο ¨ΤΙΤΑΝΙΑ¨ θα γίνει κεντρική προεκλογική συγκέντρωση όλων των ετεροδημοτών του νομού μας , στην οποία θα μιλήσουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης.
Καλούμε όλους τους ετεροδημότες να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την μεγάλη θεσμική αλλαγή που έγινε στην τοπική αυτοδιοίκηση με τον ¨Καλλικράτη¨.
Οι ετεροδημότες Αττικής μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία στην επιτροπή εκλογικού αγώνα στα τηλέφωνα: 2103890141 και 2103890143. (Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 50, 2ος όροφος)
Επιτροπή εκλογικού αγώνα ετεροδημοτών


TΟ ΚΕΝΤΡΙ......


Εεε…..ξω από τα δόντια Πατριώτη….

$$ Από τις ειδήσεις που λένε…. «Φουντώνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές»..Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για πρόωρες εκλογές!!Στα καλά καθούμενα….Όλα τα χει η Μοριορή ο φερετζές της έλειπε…Βρε μπας και έχουμε λεφτά και όσα μας λένε για κρίση είναι φούμαρα……
$$ «Δεν επιτρέπεται η αποχή» άφησαν να νοηθεί κατά την περιοδεία τους στην Αθήνα οι περισσότεροι εκ των υποψηφίων …Το ¨μαύρισμα¨ των υποψηφίων επιτρέπεται;;;
$$ Δεν πρόλαβε να φύγει ο Περγαντάς από την Ευρυτανία και δεν άργησαν τα πικρόχολα σχόλια από έτερους υποψηφίους…¨Η Στερεά δεν χρειάζεται Περιφερειάρχη κυβερνητικό αξιωματούχο αλλά περιφερειάρχη που να διεκδικεί και να πιέζει για να πετύχουμε τους στόχους μας….
$$ Μας ήρθε ένα μήνυμα…¨Η καπηλεία και η ιδιοποίηση ξένων έργων αποτελεί ένδειξη αδυναμίας διατύπωσης αντικειμενικών επιχειρημάτων και προσπάθεια αυτοπροβολής του με πλαστά επιχειρήματα Αντι-νομάρχης= Αντι-μονάρχης…Για ποιόν-ποια χτυπάει η καμπάνα;;;;…
$$ Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και έχουμε παντού δυνατά ντέρμπι!!Περιφέρεια-Καρπενήσι-Αγραφα σκληρό παιχνίδι και αμφίρροπο αποτέλεσμα….Και αυτό περισσότερο νοιάζει τους υποψηφίους και τους κολλητούς τους γιατί από τον κόσμο….Απαξίωση σε όλο το μεγαλείο..Και μην μου πει κανένας για το αντίθετο και περί συσπείρωσης γιατί το φωτογραφικό υλικό μας από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις τους άλλο δείχνει….
$$ Μεγάλες κωλοτούμπες και παλαιοκομματικά παζάρια μιας άλλης εποχής …τις τελευταίες ημέρες. Θα τα διασταυρώσουμε και θα τα βγάλουμε..Σύντομα…..
Και δεν θα αλλάξουμε..αλλά…σίγουρο είναι ότι θα …βουλιάξουμε!!!
$$ Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά στον Ασπροπόταμο για την προσέλκυση των ετεροδημοτών στις εκλογές. Θα κριθούν πολλά εκεί πάνω ειδικά από την μεριά του νυν δημάρχου.Επιστρατεύονται από λεωφορεία μέχρι και …γαϊδούρια.μιλάω για τους κακοτράχαλους δρόμους της Πρασιάς….Αμ..κύριοι..όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε..μάλλον…θα κινηθείτε..
$$ Ααααα….μην το ξεχάσω πατριώτη…Ο μυστικός δείπνος που οργανώθηκε από αυτοδιοικητικούς και νυν υποψηφίους σε γνωστή ταβέρνα στο Ραπτόπουλο εκτός από τσίπουρα και κοψίδια είχε και εξάρσεις και "επεισόδια"…Εεεε φυσικό είναι αν ξεχνάς ηθελημένα κάποιον και τον πετάς εκτός…Δεν θα παίξει μετά τον ρόλο του Ιούδα!!!
Τυχαίο…
$$ Αέρα νίκης από τους υποψηφίους..προσεξτε μήπως εκεί στα ψηλά που είστε ο αέρας από Βελούχι και Μαλάτι γίνει …κοπανιστός..
$$ Για όσους μιλούν για υπόγειες συμμαχίες ..μην ξεχνούν τα λόγια του Λένιν..¨Σε μια συμμαχία πάντα ο ένας κάνει το άλογο και ο άλλος τον καβαλάρη¨…..
$$ Δεν θα τα ξαναπούμε μέχρι τις εκλογές πατριώτη…γι αυτό…μην ξεχνάς…..η αποχή μπορεί να είναι διαμαρτυρία αλλά δεν λύνει τα προβλήματα…δείξτε τους ότι και κρίση έχουμε και δεν ξεχνάμε…Καλό βόοοολι….
Ο.. κεντρι..κός
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Ομιλία Κ. Μπακογιάννη στο Καρπενήσι
Συντάχθηκε απο τον/την Δώρα Γεωργούλα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις και οι ξύλινοι μονόλογοι έχουν πλέον ξεπεραστεί. Σημασία έχει η συζήτηση, η ανταλλαγή απόψεων, σκέψεων και ιδεών.

Η «Δύναμη Ανανέωσης» σας προσκαλεί σε έναν ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο με τον Κώστα Μπακογιάννη την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στο καφέ «Είθισται» στην Πλατεία του Καρπενησίου http://www.lamiastar.gr