Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Δεσμεύονται για συγκράτηση της τιμής πετρελαίου


Δεσμεύονται για συγκράτηση της τιμής 11/10/2010 5:49:00 μμ

Πατήστε για μεγέθυνση

Όπως ανακοινώθηκε μετά από τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, κ. Στέφανου Κομνηνού με τους εκπροσώπους των Συνδέσμων Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Αττικής και Θεσσαλονίκης, οι τελευταίοι δεσμεύθηκαν ότι η τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης θα κυμανθεί περίπου στα 0,67 ευρώ το λίτρο.

Όπως σημειώνεται, η τιμή διαμορφώνεται με βάση τις σημερινές τιμές διυλιστηρίου (0,46 ευρώ έως 0,47 ευρώ ανά λίτρο). Αντίστοιχα, κατά την έναρξη της περιόδου 2009, η τιμή πώλησης κυμαινόταν σε 0,524 ευρώ το λίτρο, όταν οι τιμές διυλιστηρίου κυμαίνονταν στα 0,36 ευρώ το λίτρο, ο δε ΦΠΑ ανερχόταν σε 19% έναντι 23% φέτος.

Η διοίκηση των ΕΛΠΕ τάχθηκε σήμερα υπέρ της εξίσωσης των φόρων στα πετρέλαια κίνησης και θέρμανσης (με μέριμνα για επιδότηση των καταναλωτών που έχουν ανάγκη), προκειμένου να περιοριστεί η νοθεία και η παράνομη διακίνηση καυσίμων http://www.real.gr

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΑΜΑΚΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

Αποκλειστικό
Να γίνει ένας συνδυασμός μεταξύ πρόσωπον προσκείμενων στους συνδυασμούς ΤΑΤΣΗ Κ ΤΣΙΑΜΑΚΗ υπό την ηγεσία του ΤΟΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΑΤΡΟΎ Η ΤΟΝ ΝΥΝ Αντιδήμαρχου Άγραφων ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ ΕΥΘΥΜΙΟ Εάν χρειασθεί ευχαρίστως να ειμαι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος στο εν λόγο συνδυασμό <δηλωση ΤΣΙΑΜΑΚΗ>

Τσίπρας Παύλος - Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
Παρουσιάσεις Υποψηφίων - Υποψήφιοι - Δήμου Ρόδου
Τετάρτη, 06 Οκτώβριος 2010 06:24
Σπούδασε Οικονομικά στην Αθήνα και είναι κάτοχος Master στην Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου και εκπόνησε την διπλωματική του εργασία με άριστα. Είναι Προϊστάμενος του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και διετέλεσε για μια διετία Προϊστάμενος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Διοίκησης Νομού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κατά την οποία θητεία είχε άριστη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της αυτοδιοίκησης συμβάλλοντας σημαντικά στην επίλυση τοπικών προβλημάτων και συμμετέχοντας ως υπεύθυνος στον Νομό Δωδεκανήσου στην ίδρυση και την λειτουργία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Για ένα έτος περίπου εργάστηκε ως εισηγητής και αξιολογητής επενδύσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο 3299/2004 στο γραφείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Νομού Δωδεκανήσου.

Από το 1998 έως το 2002 εργάστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος του Χειροτεχνικού Κέντρου Ρόδου και συνέβαλε αποφασιστικά στην εισροή πόρων από το διακρατικό σχέδιο EUROCRAFT της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης, είχε την τιμή να διδάξει για μια τριετία στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (ΑΣΤΕΡ), στο ΙΕΚ Ρόδου, να συνεργαστεί με το Εργατικό Κέντρο Ρόδου για την εκπαίδευση νέων ανέργων στην πληροφορική, το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και σε διάφορα πιστοποιημένα ΚΕΚ στην πόλη της Ρόδου.

Κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών και αργότερα στην Αθήνα εργάστηκε ως Εκπαιδευτής Επιχειρήσεων (business trainer) σε πολλές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και φορείς της χώρας όπως: το MEGA CHANNEL, η ΔΕΠΑ, η ΜΙΝΙΟΝ ΑΕΒΕ, οι ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ, η FUJITSU, το Υπουργείο Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η Σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ, διάφοροι Δήμοι της Αττικής κ.ά.

Έχει εκπονήσει αλλά και συμμετάσχει σε μια σειρά κυρίως οικονομοτεχνικών μελετών τόσο στην Ρόδο όσο και στην Αθήνα.

Μιλάει άριστα την Αγγλική γλώσσα και είναι έμπειρος χειριστής αλλά και προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Είναι μέλος:

•Του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

•Του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων.

•Της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων Η/Υ και Πληροφορικής.

•Ενταγμένος στο Μητρώο Εκπαιδευτών ΣΕΚ του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Σ.Ε.Κ. & Σ.Υ.Υ. (ΕΚΕΠΙΣ).

•Διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και εκλέχθηκε 2 φορές αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών (ΠΟΣΥΠ) στην ΑΔΕΔΥ.

•Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Παρατηρητηρίου Ίσων Ευκαιριών του Δήμου Ροδίων.

•Ιδρυτικό Μέλος και πρώτος Πρόεδρος του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Κάτω (Πόλης Ρόδου).

•Εθελοντής στο «Χαραλάμπειο Γηροκομείο Ρόδου».
Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Πετρουμιανού κόρη του Ιατρού Αντώνη Πετρουμιανού και της Μαίρης το γένος Φωτάκη και έχουν ένα γιο τον Επαμεινώνδα.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου στη γιορτή κάστανου


Το τερπνόν μετά του ωφελίμου στη γιορτή κάστανου
Συντάχθηκε απο τον/την Όλγα Λαθύρη
Δευτέρα, 11 Οκτώβριος 2010 12:18
Επίσημο χαρακτήρα έλαβε φέτος η Γιορτή Κάστανου στην Αγία Τριάδα Ευρυτανίας, που κατακλύστηκε από πληθώρα υποψηφίων Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων. Ήταν μια ευκαιρία για τους υποψηφίους μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα να τα πουν με τους ψηφοφόρους τους, ενώ παράλληλα να διασκεδάσουν τρώγοντας ψημένα ντόπια κάστανα.Από τους παραγωγούς άκουσαν και τα προβλήματά τους που σχετίζονται με δυο σημαντικές ασθένειες που έχουν χτυπήσει το τελευταίο διάστημα το προιόν τους.Το έλκος που αντιμετωπίστηκε με μια γενναία χρηματοδότηση σε 30 νομούς της χώρας από το Γ΄ΚΠΣ και το μελάνωμα, για το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμη θεραπεία με αποτέλεσμα να μηδενίζεται σε ορισμένες περιπτώσεις το εισόδημά τους. http://www.lamiastar.gr