Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Προστατευτείτε.....


Προστατευτείτε.....
Συντάχθηκε απο τον/την Θώμη Παληού
Κυριακή, 10 Οκτώβριος 2010 14:40
Tην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η έρευνα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος με την ονομασία Σφυροκόπημα, για την πάταξη της διακίνησης παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου. Το κύκλωμα με τα αρρωστημένα μυαλά είχε απλώσει τα πλοκάμια του και σε πόλεις της Στερεάς. Το ερώτημα που γεννάται είναι

πως μπορούμε να χειριζόμαστε εμείς το διαδίκτυο, μόνο σαν εργαλείο βοήθειας και ενημέρωσης και όχι να μας κατευθύνει αυτό σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η κ. Βερόνικα Σαμαρά εκπρόσωπος του ελληνικού κέντρου Ασφαλούς διαδικτύου κρούει των κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί κυρίως τους γονείς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, να επιβλέπουν τα παιδιά τους όταν αυτά σερφάρουν στο διαδίκτυο και να μην κοινοποιούν προσωπικά τους στοιχεία και φωτογραφίες που δυστυχώς συνηθίζεται σήμερα, σε σελίδες όπως το face book. Θα δείχνατε ποτέ φωτογραφίες της οικογένειά σας από το πορτοφόλι σας σε αγνώστους; αναρωτιέται η κ. Σαμαρά τονίζοντας ότι το διαδίκτυο δεν είναι το σπίτι μας. Μην λοιπόν ανοίγουμε την πόρτα σε κάθε κακόβουλο που μπορεί να μας «σταμπάρει», να συλλέξει όλες τις πληροφορίες για εμάς και να χρησιμοποιήσει το υλικό που εμείς δίνουμε ανυποψίαστοι, με όποιον τρόπο θέλει. Όσο για τις μικρότερες ηλικίες παιδιών απαραίτητη είναι η τοποθέτηση φίλτρων στον υπολογιστή για να μην επιτρέπεται η πρόσβαση σε παράνομες και επιβλαβής σελίδες

http://www.lamiastar.gr

Νοικοκυριά στο "κρύο"


Νοικοκυριά στο "κρύο"
Συντάχθηκε απο τον/την Θώμη Παληού
Κυριακή, 10 Οκτώβριος 2010 12:31
Να μην διανείμουν πετρέλαιο θέρμανσης από την ερχόμενη Παρασκευή αποφάσισαν ομόφωνα οι ιδιοκτήτες πρατηρίων της χώρας που δεν συμφωνούν με το ισχύον καθεστώς προκαταβολής του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Οι βενζινοπώλες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα καθώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν προκαταβολικά τον φόρο. Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να μείνουν τα νοικοκυριά στο «κρύο

http://www.lamiastar.gr/

Έγινε σήμερα στο Καρπενήσι η παρουσίαση των Υποψηφίων του Θανάση Χειμάρα για την Ευρυτανία


Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010
Έγινε σήμερα στο Καρπενήσι η παρουσίαση των Υποψηφίων του Θανάση Χειμάρα για την Ευρυτανία

Στο Καρπενήσι παρουσιάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Συνδυασμού ¨ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» για την Ευρυτανία, από τον επικεφαλής του Συνδυασμού Θανάση Χειμάρα.
Τον κ. Χειμάρα υποδέχθηκε ο Νομάρχης Ευρυτανίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κοντογεώργος, μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη, τον τ. Υπουργό και Βουλευτή Θανάση Μπούρα, πολλά αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη της Ευρυτανίας και πλήθος συγκεντρωμένων πολιτών.
Σε κλίμα ενθουσιασμού ο κ. Χειμάρας παρουσίασε τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργο και με τη σειρά του εκείνος ανακοίνωσε το συνδυασμό του παρουσιάζοντας με αλφαβητική σειρά τους πέντε υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του.

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ευρυτανίας
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης
Κώστας Κοντογεώργος
Νομάρχης Ευρυτανίας, από τα Σελλά Ευρυτανίας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Θανάσης Γαλανός
Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ευρυτανίας, από το Καρπενήσι. Έμπειρο Αυτοδιοικητικό Στέλεχος, με τρεις θητείες στο Δήμο Καρπενησίου και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.
Δημήτριος Ζήκας
Εκπαιδευτικός από τη Δυτική Φραγκίστα. Πρώην Αντινομάρχης Ευρυτανίας αλλά και με δυο θητείες στον Καποδιστριακό Δήμο Φραγκίστας, όπου υπήρξε και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Βασίλης Θεοδωρόπουλος
Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός από την Χρύσω και το Καρπενήσι. Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευρυτανίας, αλλά και δυο φορές Αντινομάρχης.
Χρήστος Μπούρας
Δικαστικός Επιμελητής από το Μάραθο Αγράφων. Δήμαρχος Αγράφων τις δυο τελευταίες τετραετίες με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, και πρόεδρος στην πρώην κοινότητα Μαράθου.
Μαρία Παναγιωτοπούλου
Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, από την Καταβόθρα και τον Ασπρόπυργο. Πρώτη Νομαρχιακή Σύμβουλος στην τρέχουσα περίοδο. Πρώην Αντινομάρχης Ευρυτανίας με πλούσια κοινωνική και επιστημονική δράση http://evrytanikospalmos.blogspot.com/

Γωγω Δαλακωστα ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΤΡΙΦΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ε.Κ.Α