Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010


* Τον γύρο του Καρπενησίου με ποδήλατο διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη αυτοκινήτου Καρπενησίου την ερχόμενη Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία της Ευρωπαικής εβδομάδας χωρίς αυτοκίνητο. Η αφετηρία θα είναι η γέφυρα Νεράιδας στις 11 το πρωί και η διαδρομή περιλαμβάνει τον περιφερειακό του λόφου του Αγίου Δημητρίου.

*Με 161 νέους σπουδαστές θα λειτουργήσει το τμήμα Δασοπονίας στο Καρπενήσι φέτος αλλά και πάλι χωρίς γραμματεία όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Το μόνο θετικό στοιχείο είναι η επάρκεια του μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού.

http://www.975fm.gr/
*Αντίθετη άποψη με αυτή του προέδρου της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας ότι η Ν.Δ στηρίζει τον Κώστα Μπακογιάννη για τον διευρυμένο δήμο Καρπενησίου, έχει ο νομαρχιακός σύμβουλος το μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας του κόμματος Χρήστος Αρβανίτης.

*Φιλότιμες προσπάθειες ώστε να λειτουργήσει και φέτος η φοιτητική εστία στο Καρπενήσι, καταβάλλει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Λαμίας, ο οποίος ενημερώθηκε πρόσφατα από τους υπεύθυνους του παραρτήματος ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από την έλλειψη προσωπικού. Ο Σταύρος Καρκάνης παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα, διαβεβαιώνει όμως ότι καταβάλλονται προσπάθειες ώστε και φέτος η εστία να παραμείνει ανοιχτή. Παράλληλα δηλώνει ότι αδυνατεί να καταλάβει γιατί δημιουργήθηκε θέμα, φέτος ειδικά αφού οι ελλείψεις είναι οι ίδιες τα τελευταία χρόνια, και το αποδίδει σε σκοπιμότητες