Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Καρπενήσι ο Τζαμόν


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού , Τζαμόν Λούκας , βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Ο αμερικανός γκαρντ με το που έφτασε στο ξενοδοχείο Montana, όπου διαμένει η αποστολή, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και στην συνέχεια, από το πρωί της Τρίτης μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Λούκας θα αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό της Παρασκευής με το Μαρούσι (18.30) και φυσικά στα δυο επόμενα που έχουν προγραμματιστεί (Μαρούσι 8/9 και ΠΑΟΚ 10/9http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010


Η γελιογραφία της ημέρας

Συμφώνησαν ...ότι διαφωνούν....


Σε αναμονή για τον "εκλεκτό" του ΠΑΣΟΚ στον δήμο ΑγράφωνΤον Θοδωρή Μπαμπαλή προτείνουν για υποψήφιο .

Σχεδόν 25 αυτοδιοικητικοί ,δήμαρχοι και μή,απο τους περισσότερους δήμους του νεοσύστατου δήμου Αγράφων μαζευτηκαν στην γιορτή-εμποροπανήγυρι της Σωτήρας στην Φραγκίστα για να αποφασίσουν για το ποιός θα είναι τελικά ο υποψήφιος που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στον δήμο Αγράφων.

Χωρίς πολλά-πολλά μιάς και είναι μετρημένα τα "κουκιά" αποφάσισαν και πρότειναν προς τα κεντρικά του κόμματος τον δημοτικό σύμβουλο των Αγράφων ,τον Θοδωρή Μπαμπαλη.

Και όλα αυτά σημειωτέον χωρίς τον Βουλευτή Η.Καρανίκα που μάλλον δεν τον κάλεσε κανείς.

Γιατί άραγε έλειπε ο Βουλευτής;;

Και όλα καλά εως εδώ θα ήταν ,αφού αποφάσισαν τελικά για τον υποψήφιο ...,αν αμέσως μετά δεν είχαν βγεί τα "παπαγαλάκια" στο Καρπενήσι και με λόγια ...άκομψα...ξεκίνησαν το παιχνίδι της λάσπης προς τον υποψήφιο!!!Και συντρόφια κιόλας....

Έεεε όχι και την ίδια μέρα ρε παιδιά.....ντροπή !!!!!http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010


Στα Άγραφα το ετήσιο συνέδριο νέων αγροτών

Στην Καρδίτσα πραγματοποιείται το ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.). Το φετινό συνέδριο διοργανώνει η ΕΝΑ Καρδίτσας, από τις 10 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2010, με θέμα: «Νέοι Αγρότες, Νέες Αγορές, Νέες Προοπτικές». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Δασικό Χωριό «ΔΡΥΑΔΕΣ» του Δήμου Ιτάμου Καρδίτσα, σε ένα ξεχωριστό τοπίο, βυθισμένο κυριολεκτικά στα καταπράσινα βουνά των Αγράφων, ανάμεσα σε ποτάμια και πηγές.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΝΑ Καρδίτσας, η φετινή συνάντηση πραγματοποιείται λίγο πριν την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερα δύσκολης και επίπονης περιόδου για τις Νέες και του Νέους Αγρότες της χώρας.

Αξίζει να αναφερθούν:

• τα προβλήματα από την προκήρυξη του Μέτρου 1.2.1 για την ένταξη στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών,

• τα παραγωγικά προβλήματα όλων σχεδόν των καλλιεργειών της χώρας,

• τη δυσκολία να βρεθούν απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα δομής της ελληνικής γεωργίας, όπως η εθνική στρατηγική (με την συμμετοχή των αγροτών στις αποφάσεις), οι νομοθετικές παρεμβάσεις που εκκρεμούν, οι παρεμβάσεις στην αγορά και στους στρεβλούς κανόνες λειτουργίας της.

• την αναμενόμενη τροποποίηση της ΚΑΠ από το 2013 και μετά η οποία θα φέρει αλλαγές, ανατροπές και προσαρμογές στον τρόπο διαχείρισης των αγροτικών μας εκμεταλλεύσεωνhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/