Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010


Χειμάρα αποφάσισε η Ρηγίλλης για υποψήφιο στη Στερεά Ελλάδα...

Έντονη ενόχληση από τον Θ. Γιαννόπουλο που είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει...Τον νυν νομάρχη Φθιώτιδας Θανάση Χειμάρα αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, να στηρίξει η ΝΔ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το επιχείρημα με το οποίο έκανε γνωστή τη σχετική απόφαση ο κομματικός αρμόδιος για την Αυτοδιοίκηση Βασ. Μιχαλολιάκος ήταν ότι η ΝΔ θέλει να στηρίξει "αυτοδιοικητικά" πρόσωπα. Αυτό όμως φαίνεται ότι ήταν μια πρόφαση για να αποκλειστεί η υποψηφιότητα του βουλευτή και πρώην υφυπουργού Θανάση Γιαννόπουλου ο οποίος είχε...

εκδηλώσει ενδιαφέρον για να διεκδικήσει την Περιφέρεια. Και πρόκειται για πρόφαση δεδομένου ότι σε άλλες περιπτώσεις προωθούνται "κοινοβουλευτικές" υποψηφιότητες όπως του Γ. Πλακιωτάκη στην Κρήτη, του Κ. Αγοραστού στη Θεσσαλία ή του Γ. Κοντογιάννη στην Δυτική Ελλάδα.

Το ερώτημα τώρα είναι πώς θα αντιδράσει ο ασπρομάλλης Θ. Γιαννόπουλος ο οποίος φέρεται πάρα πολύ ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της ηγεσίας του κόμματος απέναντί του. Ενδεχομένως να αντιδράσει και κατά τρόπο απρόβλεπτο.

Από το ΠΑΣΟΚ ο επικρατέστερος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι ο νυν νομάρχης Βοιωτίας Κλέαρχος Περγαντάς που στηρίζεται από όλους τους βουλευτές και τα στελέχη των νομών της Περιφέρειας αυτήςhttp://press-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_4336.html

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010


Ξεκινάει αύριο προετοιμασία ο ΑπεραντιακόςΜε Τσιγαρίδα – Φλωράκη για

μια καλή πορεία στην Δ΄ ΕθνικήΈκλεισε Γεωργακόπουλο – Αναστασόπουλο, ενώ κοντά στους πρωταθλητές

βρίσκεται ο Α. Τσάμης, γιός του πρώην Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Διον. Τσάμη.Στον πάγκο του Απεραντιακού, σ΄ αυτό το δύσκολο ταξίδι των πρωταθλητών στην Δ΄ Εθνική θα βρεθεί για 6ο συνεχόμενο χρόνο ο Δημήτρης Τσιγαρίδας. Ο 40χρονος τεχνικός έχοντας ως στενό συνεργάτη του τον Γιάννη Φλωράκη, επί σειρά ετών προπονητή του ΑΠΟΚ και βαθύτατο γνώστη της κατηγορίας αυτής, θα καθοδηγήσει τον Απεραντιακό στην παρθενική του εμφάνιση στα σαλόνια του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση της Διοίκησης καθότι ο Δημήτρης Τσιγαρίδας γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, η οποία στην ουσία είναι δικό του δημιούργημα, ενώ κατά κοινή ομολογία είναι από τους προπονητές εκείνους που ξέρει να βγάζει με επιτυχία δύσκολες αποστολές εις πέρας.

Πήρε Γεωργακόπουλο, πολύ κοντά σε Αναστασόπουλο

Εν τω μεταξύ πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Απεραντιακός αποκτώντας τον μεσοεπιθετικό Τάσο Γεωργακόπουλο που τα προηγούμενα χ ρόνια αγωνιζόταν στην Δ΄ Εθνική με το ΑΠΟΚ Βελούχι. Ακόμη αποκτήθηκαν με υποσχετική ο Α. Νταβαρίνος από τον Απόλλωνα Σμύρνης και Κώστας Ζήσιμος από την Ακαδημία Λαμίας.

Σύμφωνα επίσης με έγκυρες πληροφορίες, πολύ κοντά στους πρωταθλητές Ευρυτανίας βρίσκεται και ο Λάκης Αναστασόπουλος, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για την απόκτηση του τερματοφύλακα Α. Τσάμη, γιού του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού.

Όσον αφορά την σύσταση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, Πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Βελαέτης, Αντιπρόεδρος ο Νίκος Ζαρμακούπης, Γενικός Γραμματέας ο Κοσμάς Τσιαμάκης, Ταμίας ο Γιώργος Κατσάδας, Γραμματέας ο Αλκιβιάδης Ζαρμακούπης και Σύμβουλοι οι κ.κ. Χριστόφορος Κατσίκης, Δημήτρης Τάτσης.http://evrytanikospalmos.blogspot.com/
Δημήτρης Τάτσης: “Καλώ κάθε ενεργό και σκεπτόμενο πολίτη να συγκροτήσουμε την νέα αυτοδιοικητική μας πορεία στον Δήμο Αγράφων”
Την υποψηφιότητά του ως Δημάρχου Αγράφων ανακοίνωσε και επίσημα ο νυν Δήμαρχος Απεραντίων.

Ο Δημήτρης Τάτσης επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν ως ένα εκ των διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου του νεοσύστατου Δήμου Αγράφων, με ανακοίνωσή του που δημοσιοποίησε χθες, Τρίτη 3 Αυγούστου 2010, θέτει εαυτόν εις την κρίση Αγραφιωτών, Αγραίων και Απεράντιων ζητώντας τη ψήφο τους προκειμένου να εκλεγεί Δήμαρχος.

Χαρακτηριστικά στην ανοιχτή επιστολή – ανακοίνωση, ο κ. Τάτσης αναφέρει:

«Η μεγάλη αλλαγή που έφερε στη πατρίδα μας «ο Καλλικράτης», βάζει τη Δυτική Ευρυτανία μπροστά σε νέα Αυτοδιοικητικά δεδομένα… Απαιτεί την συνένωση δυνάμεων, υπερβαίνοντας τα στερεότυπα από τις διαχειριστικές γραμμές του παρελθόντος».

«Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα», συνεχίζει ο κ. Τάτσης, «εκτιμώντας και τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να θέσω των εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του νέου Δήμου Αγράφων».

Η υποψηφιότητα Τάτση έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο προεκλογικό τοπίο του Δήμου Αγράφων, καθότι μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί δύο επίσημες υποψηφιότητες, ενώ δεν αποκλείεται εντός των ημερών να υπάρξει και τρίτη.

Το πλήρης κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

φίλες και φίλοι Απεράντιοι,

Αγραφιώτες και Αγραίοι,

Η μεγάλη αλλαγή που έφερε στη πατρίδα μας « ο Καλλικράτης », βάζει τη Δυτική Ευρυτανία μπροστά σε νέα Αυτοδιοικητικά δεδομένα.

Ο νέος Δήμος μας, αποτελεί πρόκληση για το μέλλον μας.

Απαιτεί την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών αλλά και την στελέχωση του νέου θεσμού από έμπειρους ανθρώπους, που έχουν δώσει δείγματα γραφής στα άμεσο παρελθόν.

Απαιτεί την συνένωση δυνάμεων, υπερβαίνοντας τα στερεότυπα από τις διαχειριστικές γραμμές του παρελθόντος.

Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα εκτιμώντας και τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να θέσω των εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του νέου Δήμου Αγράφων.

Με μοναδικό στόχο:

Την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας.

Την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε πολίτη της Δυτικής Ευρυτανίας.

Καλώ κάθε ενεργό και σκεπτόμενο πολίτη να συγκροτήσουμε την νέα αυτοδιοικητική μας πορεία.

Στην μακρόχρονη Δημοτική μας διαδρομή στο Δήμο Απεραντίων, υπερβήκαμε διαχωριστικές γραμμές, αγκαλιάσαμε όλους τους πολίτες, τολμήσαμε ρήξεις και πετύχαμε υψηλούς προγραμματικούς στόχους, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την από εδώ και πέρα δράση μας.

Με τις ίδιες αρχές, ασυμβίβαστοι με κατεστημένες αντιλήψεις και με την απαιτούμενη μαχητικότητα θα συνδιαμορφώσουμε την νέα μας προοπτική στον νεοσύστατο Δήμο μας.

Ο νέος Δήμος Αγράφων, μπορεί και πρέπει να χαράξει τον δικό του δημιουργικό δρόμο, αρκεί να βρεθούμε πολλοί μαζί στην ίδια κατεύθυνση.Γρανίτσα : 3 Αυγούστου 2010

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Δημήτριος Τάτσης

Δήμαρχος Απεραντίωνhttp://evrytanikospalmos.blogspot.com/

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων