Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010


Έκθεση προβολής του ΕΣΠΑ Στερεάς Ελλάδας στο Σύνταγμα

Παρουσία υπουργών, πολλών βουλευτών, γενικών γραμματέων υπουργείων, πολλών αυτοδιοικητικών, εκπροσώπων της Εκκλησίας, αλλά και πλήθους κόσμου έγιναν χθες ( 15-6-2010) τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Τόσα πολλά, τόσο κοντά» που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο Σύνταγμα (Αθήνα) και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010.

Στη σύντομη ομιλία της η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε σήμερα την έκθεση προβολής του ΕΣΠΑ Στερεάς Ελλάδας εδώ στο Σύνταγμα. Στα πλαίσια του ΕΣΠΑ προβλέπεται να απορροφήσουμε στη Στερεά Ελλάδα 525 εκατομμύρια ευρώ. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υλοποιεί σημαντικές δράσεις στους τομείς των Μεταφορών, της Ναυτιλίας, του Περιβάλλοντος, της Υγείας και των Κοινωνικών Υποδομών, της Παιδείας, του Πολιτισμού και του Τουρισμού, της Αστικής Αναγέννησης. Μέσω της έκθεσης με τίτλο «Τόσα πολλά, τόσο κοντά» θέλουμε να δείξουμε στους κατοίκους της Αθήνας έργα και δράσεις που χρηματοδοτούνται από ΕΣΠΑ 2007-2013 αλλά παράλληλα να προβάλλουμε σε κάθε Αθηναίο και Αθηναία τις όμορφες γωνιές που είναι δίπλα στην Πρωτεύουσα και σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε ακόμα και ένα Σαββατοκύριακο. Σ’ αυτές τις τριήμερες εκδηλώσεις όλοι οι επισκέπτες θα έχουν ακόμα την ευκαιρία να δοκιμάσουν ρουμελιώτικες γεύσεις αλλά και να παρακολουθήσουν τη ζωντανή παράδοση της Στερεάς Ελλάδας μέσα από τα χορευτικά συγκροτήματα των νομών της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.»

Στη συνέχεια η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου κήρυξε επίσημα τα εγκαίνια με τον υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Σταύρο Αρναουτάκη και το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη ενώ το παρών έδωσε και η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κατερίνα Μπατζελή. Στις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν αξίζει να αναφερθούν οι παραδοσιακοί χοροί της Φθιώτιδας που χόρεψαν τα μέλη του Συλλόγου Αινιάνες από την Υπάτη, η παρουσία μελών της Φιλαρμονικής Λαμίας αλλά και το γαστρονομικό ταξίδι στη Ρούμελη που ετοίμασε ο γνωστός CHEF κ. Ηλίας Σκουλάς με βιολογικά και άλλα προϊόντα που ήταν χορηγίες συνεταιρισμών και εταιριών της Περιφέρειας
Έκθεση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Σύνταγμα
Εκδήλωση προβολής του ΕΣΠΑ Στερεάς Ελλάδας 2007-2013 θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Ιουνίου 2010 στην πλατεία Συντάγματος (Αθήνα).Με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου, η Στερεά Ελλάδα θα βρίσκεται για τρεις ημέρες στο τμήμα της πιο πολυσύχναστης αθηναϊκής πλατείας που βρίσκεται απέναντι από τη Βουλή.Στην έκθεση που...φέρει τίτλο «Τόσα πολλά, τόσο κοντά», θα προβληθούν τα έργα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και που δίνουν την δυνατότητα σε κάθε Αθηναίο και Αθηναία να βρεθεί σε πολύ λίγο χρόνο στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας.Σε ένα χώρο μεγαλύτερο των 250 τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της Αθήνας, θα εκτεθούν τοπικά προϊόντα τα οποία θα έχουν όλοι την ευκαιρία να γευτούν από τα χέρια του γνωστού SEF Ηλία Σκουλά.

You might also like:

Έκθεση προβολής του ΕΣΠΑ Στερεάς Ελλάδας στο Σύνταγμα

Στη Ευρυτανία η ΓΓ της Περιφέρειας Στερεάς

Επιλέχτηκε η Περιφέρεια Στερεάς για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο συνέδριο επενδύσεων

Δελτίο τύπου της Π.Ε ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Διαμαντοπούλου

Τα "Τέμπη" των Αγράφων Ευρυτανίας-Κοιτάξτε τα χάλια μας....
Μπορεί για τα Τέμπη και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού να μιλάνε όλοι ,όμως αν πάμε λίγο ψηλά, στην ορεινή Ευρυτανία,στα χωριά των Αγράφων και το απαράδεκτο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο ,τότε όλοι σιωπούν...Ο δρόμος όπου διέρχονται εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες βρίσκεται μεταξύ των Συνοικισμών Φουσιανών-Βασιλέσι στην Πρασιά Ευρυτανίας στην ευρύτερη περιοχή των Αγράφων...

Μόνο κάνοντας το σταυρό σου περνάς και ζητώντας πάντα την βοήθεια του Θεού μην την ώρα που περνάς με το αυτοκίνητο σου ξεφύγει κάποια πέτρα-βράχος και βρεθείς στο γκρεμό..Τα χάλια μας τα βλέπετε!!!τα βλέπουν και αυτοί που έχουν τις τύχες αυτού του ξεχασμένου τόπου..

Ντροπή σας για την αδράνεια και την δολοφονική αδιαφορία που έχετε...

Θα είστε υπεύθυνοι για ότι συμβεί και δεν θα γλιτώσετε με τα κροκοδείλια δάκρυά σας