Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: "Πολιτικό βάπτισμα του κόμματος στις Δημοτικές"
Με το δεδομένο ότι η ελέγχει ένα μεγάλο μέρος των δημάρχων που έχουν εκλεγεί με τη σημαία της Ν.Δ. η Ντόρα Μπακογιάννη, θα ξεκινήσει το πολιτικό βάφτισμα του μελλοντικού πολιτικού της σχήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών συναρτά το επόμενο βήμα της με τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις, ενώ το στίγμα του κόμματός της εστιάζεται στον λεγόμενο μεσαίο χώρο.Η ανακοίνωση του νέου φορέα εκτιμάται ότι θα γίνει στις αρχές του φθινοπώρου.

Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, , η κ Μπακογιάννη θα κάνει την κίνησή της τον Σεπτέμβριο αν επαληθευτούν τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν θα βιαστεί μιας και οι εκλογές στους ΟΤΑ θα γίνουν τον Νοέμβρη.

Στενοί συνεργάτες της πρώην υπουργού αναφέρουν πως στελέχη της ΝΔ από διάφορες οργανώσεις θα την ακολουθήσουν.

Παράλληλα, η Κρήτη και η Ευρυτανία φαίνεται πως θα είναι τα κύρια πεδία δράσης στις δημοτικές εκλογές, ενώ στο δήμο Αθηναίων οι πληροφορίες λένε πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010
Πλήθος μνηστήρων για το χρίσμα


Ρεκόρ αιτήσεων μαθαίνουμε πως έγιναν στο νομό ενώ υπάρχουν αρκετά ακόμη πρόσωπα που δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους.Και εξ Αθηνών ακόμα......αιτήσεις.
Έτσι ο κατάλογος των ονομάτων που έπαιζαν όλο το προηγούμενο διάστημα για τις θέσεις υποψηφίων δημάρχων,Περιφερειαρχών και Αντιπεριφερειαρχών....έχει αυξηθεί μακράν αν κρίνει κανείς απο τα όσα ακούγονται.....
Τα στάνταρ .....για τον Δήμο Αγράφων είναι ο Τσιαμάκης, Τάτσης, Μπούρας, Τσιγαρίδας, Γεωργίου και παίζετε ο Τριαντάφυλλος ενώ για τον Δήμο Καρπενησίου σίγουρος είναι ο Καραμπάς,Παπαδόπουλος,Κ.Χονδρός και ....με μεγάλη απόδοση...Κοντογεώργος

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Ορεινός στο σύνολό του ο νομός Ευρυτανίας (Evrytania... Δείτε περισσότερα), με καταπράσινα βουνά πνιγμένα στα έλατα και τις καστανιές, τρεχούμενα νερά, χωριά μικρά και απομονωμένα και παρθένα εδάφη ανεξερεύνητα. Οι εναλλαγές του τοπίου, το καθαρό φυσικό περιβάλλον και τα πανέμορφα βουνά δίνουν έναν πλούτο εικόνων , εμπειριών και απολαύσεων της μοναδικής σε ομορφιά φύσης, στον επισκέπτη. Παρέχει τη δυνατότητα για σπορ στο βουνό και τα ποτάμια της, ορειβασία, χιονοδρομία και για τους φίλους της πεζοπορίας ανεξερεύνητα ή οργανωμένα μονοπάτια, με κυριότερο το ευρωπαϊκό Ε4.
Ο νομός έχει πολύ καλή τουριστική υποδομή, ενώ οι άρτια οργανωμένες χιονοδρομικές εγκαταστάσεις του Βελουχιού, προσελκύουν πολλούς λάτρεις των χειμερινών σπορ και του βουνού.
Η Ευρυτανία έχει έκταση 1870 τετρ. χλμ., 32.000 κατοίκους και συνορεύει με τους νομούς Φθιώτιδας (Ανατολικά), Αιτωλοακαρνανίας (Νοτιοδυτικά) και Καρδίτσας (Βόρεια).
Η πρωτεύουσα του νομού, το Καρπενήσι, μέσω ενός πολύ καλού οδικού δικτύου συνδέεται οδικά με τη Λαμία (76χλμ.), την Αθήνα (294χλμ.), τη Θεσσαλονίκη (368χλμ.), το Αγρίνιο (111χλμ.), το Μεσολόγγι, την Άρτα και την Καρδίτσα. Μια πόλη ζωντανή που προσφέρει στον επισκέπτη της πανέμορφες φυσικές διαδρομές, αλλά καλή νυκτερινή διασκέδαση. Εδώ θα πάρετε μαθήματα ιππασίας, θα εξασκηθείτε στο τένις και θα γίνετε εξπέρ στο σκι στο Χιονοδρομικό του Βελουχιού. Θα γνωρίσετε ορεινά μονοπάτια για περιπάτους και ποδηλασία στο βουνό, που θα σας χαρίσουν σφρίγος και ευεξία και με το αυτοκίνητό σας και θα εξορμήσετε στα γύρω παραδοσιακά χωριά, που όλα τους είναι "ποιήματα της φύσης"... (www.evrytan.gr)