Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010



Επίσκεψη ενημέρωσης του Δ.Τάτση στον δήμο Αγράφων και τον Χ.Μπούρα


Ο δήμαρχος Αγράφων κ. Δημήτρης Τάτσης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση αλλά και τα προβλήματα των παλιών δήμων του Καποδίστρια έχει συνεχής επαφές με όλους τους Δημάρχους λίγο πριν τη συνένωσή τους με το νέο σχέδιο του Καλλικράτη.
Ήδη χθες επισκέφθηκε τον νυν δήμαρχο Αγράφων Χ.Μπούρα
σε μία πολύωρη συνάντηση που μίλησαν και ανέλυσαν τα οικονομικά στοιχεία του δήμου,τα έργα που είναι σε αναμονή αλλά και για το ποια έργα είναι στην άμεση προτεραιότητά του για το νέο έτος..
Σε μια φιλική αλλά και ουσιαστική συνάντηση οι δύο δημάρχοι συζήτησαν και την κατάσταση που έχει διαμορφώσει η σημερινή οικονομική συγκυρία, το πόσο θα επηρεαστεί ο νέος δήμος καθώς και ενημέρωση του νέου δημάρχου για τις δικές του προτεραιότητες και προοπτικές.
Ο κ.Τάτσης επιμένει στο κάλεσμά του για ενότητα και κοινή προσπάθεια, που απηύθυνε στις μέρες πριν τις εκλογές προς όλους τους πολίτες και όλες τις παρατάξεις, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η συνεργασία όλων για την ανάπτυξη του τόπου.
Με το πέρας της επίσκεψης -συζήτησης ο Χ.Μπούρας αφού ευχαρίστησε τον Δ.Τάτση του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του στον νέο πλέον δήμο Αγράφων και εστίασε την παρέμβαση του στο μεγάλο πρόβλημα του δήμου που είναι το οδικό δίκτυο.
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/