Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τον αγαπημένο σας


Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τον αγαπημένο σας

13/12/2010 3:15:00 μμ

http://www.real.gr







Πατήστε για μεγέθυνση

Αγχώνεστε για τα χριστουγεννιάτικα δώρα; Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον αγαπημένο σας; Το msn.com δίνει συμβουλές... αγορών ανάλογα με τον τύπο του κάθε άνδρα.

O sportsman

Αν ο αγαπημένος σας δηλώνει φαν των σπορ όπως ο Denzel Washington, ο Usher και ο Lenny Kravitz δεν έχετε παρά να αγοράσετε τα εισιτήρια και να παρακολουθήσετε μαζί του τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο fitness freak

Αν ο αγαπημένος σας... θυμίζει τον Will Smith και γνωρίζετε ότι παίρνει τη γυμναστική του τόσο σοβαρά, επικεντρωθείτε σε Fitness-friendly δώρα. Βαράκια και διάφορα άλλα είδη γυμναστηρίου αποδεικνύονται απλά ιδανικά. Ένα κομψό σπορ ρολόι είναι επίσης σίγουρο ότι θα τον ενθουσιάσει.

Master chef

Αν ο καλός σας θεωρείται εξπέρ στη μαγειρική και σας κάνει το τραπέζι κάθε λίγο και λιγάκι, ευχαριστείστε τον προμηθεύοντάς τον με τα τελευταία gadgets μαγειρικής. Μια συσκευή για BBQ θα τον κάνει σίγουρα χαρούμενο.

Ο οικογενειάρχης

Στην περίπτωση που ο αγαπημένος σας ανήκει σ’ αυτήν τη σπάνια κατηγορία, προτιμήστε τα οικογενειακά δωράκια ιδανικά για όλη την οικογένεια. Ένας φορητός υπολογιστής, ένα στέρεο, μια φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα αποτελούν σίγουρα τις ιδανικότερες προτάσεις.

Ο fashionista

Λατρεύει το καλό ντύσιμο και παρακολουθεί τις νέες τάσεις της μόδας όπως ο Kanye West; Δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μια δερμάτινη επαγγελματική τσάντα ή εναλλακτικά σ’ένα κομψό ζευγάρι μποτάκια.

Ο περιβαλλοντολόγος

Αν ο καλός σας νοιάζεται για το περιβάλλον και την τύχη του πλανήτη προτιμήστε eco-friendly δωράκια κατασκευασμένα με υλικά που έχουν υποστεί ανακύκλωση.

Έξυπνος και σέξι

Είναι έξυπνος και πάνω απ΄ όλα σέξι όπως ο Hill Harper, συγγραφέας τριών βιβλίων; Στην περίπτωση αυτή ένα ηλεκτρονικό βιβλίο είτε το τελευταίο μοντέλο λάπτοπ θα αποτελούσε το τέλειο δώρο γι’ αυτόν.

Ο «πάντα στην τρίχα»

Φαίνεται πάντα φρέσκος και καθαρός. Αυτό που λέμε πάντοτε στην τρίχα. Αν ο καλός σας ανήκει σ’ αυτόν τον αψεγάδιαστο τύπο άντρα όπως και ο Boris Kodjoe, δεν έχετε παρά να του χαρίσετε ένα πλήρες σετ ξυρίσματος ή εναλλακτικά μια αντρική κρέμα προσώπου