Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Τα πιο συχνά λάθη στην εμφάνιση σου


Τα πιο συχνά λάθη στην εμφάνιση σου

12/12/2010 9:10:00 πμ




http://www.real.gr




Πατήστε για μεγέθυνση

Στέκεσαι μπροστά σε μία ντουλάπα και συνήθως αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις πάλι. Καλό είναι πριν ετοιμαστείς για την έξοδο σου να θυμηθείς τα συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στην εμφάνιση τους.

Φοράς πολλά αξεσουάρ

Μπορεί στην Ινδία τα αξεσουάρ, τα τατουάζ και λοιπά στολίδια να δηλώνουν την θέση μίας γυναίκας και να θεωρούνται απαραίτητα. Στην περίπτωση σου όμως τα πολλά βραχιόλια, ζώνες, κολιέ κ.α. μόνο σύγχιση μπορούν να προκαλέσουν. Είναι δύσκολο να τα συνδιάσεις με τα ρούχα σου και σίγουρα στο τέλος θα πετύχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Γι’ αυτό καλό είναι να γίνεις λίγο «τσιγκούνα» με τα αξεσουάρ.

Έντονο μακιγιάζ

Την πούδρα και το make up μας τα δίνουν οι εταιρείες καλλυντικών για να καλύψουμε μικρές ατέλειες και να δείχνουμε πιο λαμπερές. Θυμήσου όμως ότι δεν σημαίνει ότι όσο πιο πολύ make up φορέσεις τόσο πιο όμορφη θα δείχνεις. Μάλιστα συνήθως ο κανόνας λειτουργεί αντίστροφα, ενώ και το βράδυ θα δυσκολευτείς να το αφαιρέσεις από το πρόσωπο σου.

Πολλά και έντονα χρώματα

Τα έντονα χρώματα είναι πάντα στη μόδα αλλά αν δεν προσέξεις τότε θα καταλήξεις πιο κοντά σε ουράνιο τόξο. Στυλίτες συμβουλεύουν τις γυναίκες που βιάζονται να ντυθούν να προτιμούν να συνδυάζουν δύο χρώματα το πολύ. Φυσικά πολλές φορές αυτό είναι και το δύσκολο αλλά είναι σίγουρο ότι θα δείξεις πιο κομψή ακόμη και το πρωί.