Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Γιορτινές ιδέες μανικιούρ


Γιορτινές ιδέες μανικιούρ

14/12/2010 4:55:00 μμ









Πατήστε για μεγέθυνση

Τα Χριστούγεννα έχουν και φέτος το δικό τους χρώμα! Κόκκινο, πράσινο, χρυσό και ασημένιο είναι μόνο μερικά από αυτά. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα χέρια σας. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για γκρι, καφέ και σκούρες μπλε αποχρώσεις. Τώρα κυριαρχούν τα λαμπερά, ζωντανά και πάνω απ’όλα γιορτινά χρώματα. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα του instyle.com που ακολουθεί και επιλέξτε την ιδανικότερη απόχρωση για το εορταστικό σας μανικιούρ.

Βαθύ κόκκινο

Το χρώμα του κρασιού ή πολύ πιο απλά το υπέροχο βαθύ κόκκινο αποτελεί ένα απ τα μεγαλύτερα γιορτινά trend. Λαμπερό, κομψό και πάνω απ’ όλα εορταστικό.

Χρυσό

Το χρυσό είναι εδώ και υπόσχεται να σας χαρίσει φινέτσα, λάμψη και πάνω απ’ όλα κομψότητα. Προτιμήστε το στις πιο ζεστές του αποχρώσεις και αποφύγετε εκείνες που φλερτάρουν με το κίτρινο. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ειδικοί.

Ασημένιο

Μετά το χρυσό, σειρά έχει τώρα το ασημένιο. Αυτή η εκθαμβωτική απόχρωση μπορεί να κριθεί μάλλον υπερβολική για μια καθημερινή εμφάνιση στο γραφείο, αποδεικνύεται όμως μια από τις ιδανικότερες για ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Βαθύ πράσινο

Προτιμήστε το πράσινο, όχι όμως όποιο και όποιο! Ένα έντονο, βαθύ σε navy τόνους πράσινο θα κάνει σίγουρα τα χέρια σας να φαίνονται υπέροχα ενώ θα σας εξασφαλίσει μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή εμφάνιση τραβώντας πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Μοβ

Το μοβ παίζει παντού. Ακόμα και στα νύχια! Επενδύστε λοιπόν σε ένα μοβ μανό που περιέχει glitter για extra λάμψη και δεν θα χάσετε.

Έντονο κόκκινο

Μπορεί να βγάζει μάτι αλλά όπως και να το κάνουμε είναι το κατεξοχήν χρώμα των Χριστουγέννων. Συμβολίζει τη χαρά και είναι απόλυτα συνυφασμένο με την γιορτινή αυτή περίοδο. Οι ειδικοί σας προτρέπουν να επενδύσετε σε φωτεινές πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις αν διαθέτετε σκούρα επιδερμίδα και σε πιο ψυχρές αν διαθέτετε ανοιχτή http://www.real.gr