Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010


Χαρούμενο 2011 με έξι βήματα

16/12/2010 12:55:00 μμ









Πατήστε για μεγέθυνση

Σε λίγες ημέρες το 2010 γίνεται παρελθόν και ένας νέος χρόνος έρχεται, φέρνοντας ελπίδες για νέα ξεκινήματα, νέα όνειρα, νέες εμπειρίες. Οι περισσότεροι αυτές τις ημέρες κάνουν τον απολογισμό τους και προετοιμάζονται για τον νέο χρόνο, λαμβάνοντας νέες αποφάσεις... τις οποίες υπόσχονται να τηρήσουν...

Αν και στο τέλος κάθε χρονιάς διαπιστώνουν ότι μείναν στις υποσχέσεις και τα λόγια. Οι California Psychics δίνουν έξι συμβουλές ώστε ο καθένας να προετοιμαστεί να υποδεχθεί δυναμικά τον νέο χρόνο έχοντας στο μυαλό του μόνο ένα πράγμα. Ότι εφέτος όποια απόφαση λάβει θα την τηρήσει και θα επιτύχει.

1. Τι πραγματικά θέλετε;

Θέλετε για παράδειγμα να χάσετε κιλά; Σκεφτείτε καλά για ποιον λόγο το επιθυμείτε αυτό. Είναι για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας ή για λόγους υγείας; Δείτε το σφαιρικά και σημειώστε τα θετικά της επιλογής σας. Μόλις συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε είναι και το πρώτο βήμα για να το επιτύχετε. Μπορεί να υπάρχουν κι ενδιάμεσοι στόχοι που θα πρέπει να επιτύχετε μέχρι να φτάσετε στον αρχικό σας.

2. Πώς θα επιτύχετε τον στόχο;

Κάντε πλάνο και σωστό προγραμματισμό τι χρειάζεται για να φτάσετε στον στόχο σας. Να είστε συγκεκριμένοι, ρεαλιστές και μείνετε σε απλά και πρακτικά θέματα. Συνήθως, καταγράφοντας τον στόχο και τα βήματα που χρειάζονται έως την επίτευξή του εκλογικεύει τον στόχο και τον κάνει πιο προσιτό και απλό.

3. Είναι ρεαλιστικό το σχέδιο;

Δεν θα πετύχετε τίποτα από τη μια μέρα στην άλλη, άλλωστε και η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα! Πάρτε λίγο χρόνο και μελετήστε το σχέδιό σας. Αν πιστεύετε ότι είναι εξωπραγματικό, απλώς ξανασχεδιάστε το στα μέτρα σας και φέρτε το πιο κοντά στις δυνατότητες και τις ανάγκες σας.

4. Ορίστε τι σημαίνει επιτυχία για εσάς

Αφού θέσετε τον στόχο, σκεφτείτε πότε θα είναι επιτυχία για εσάς. Αφού θα τον έχετε επιτύχει πώς πιστεύετε ότι θα αισθάνεστε Τι περιμένετε να κερδίσετε; Ποιο το όφελος; Σημειώστε τα οφέλη λοιπόν και σκεφτείτε τι πραγματικά χρειάζεστε και θέλετε και όχι τι πρέπει να κάνετε.

5. Να είστε ευπροσάρμοστοι

Θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, δυσκολίες που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας, εμπόδια που θα διακόψουν την πορεία σας, είναι και το θέμα της τύχης στη μέση. Μην αποσπάστε, όλα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Απλώς να θυμάστε ότι δεν έρχονται όλα εύκολα. Έχετε και εναλλακτικά σχέδια σε περίπτωση δυσκολιών, μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Να είστε προετοιμασμένοι... για όλα!

6. Ζητήστε βοήθεια

Συζητήστε με κάποιον δικό σας τους προβληματισμούς, τα σχέδιά σας, τα όνειρά σας. Ζητήστε την άποψή τους και τη βοήθειά τους αν χρειάζεται.

Τέλος, να θυμάστε ότι όση προσπάθεια κι αν χρειάζεται για να επιτύχετε οτιδήποτε από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, υπάρχει ενδιάμεσα μία διαδρομή... απολαύστε την, ζήστε την, μάθετε από την εμπειρία και η ζωή σας θα αλλάξει ούτως ή άλλως. Ένας χρόνος φεύγει, ένας νέος έρχεται, ανανεωθείτε και ζήστε την κάθε στιγμή! Χαρούμενο και δημιουργικό 2011 http://www.real.gr