Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Τελικά αποτελέσματα εδρών στην περιφέρεια.Κερδίζει 2η η Φθιώτιδα


Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010
Τελικά αποτελέσματα εδρών στην περιφέρεια.Κερδίζει 2η η Φθιώτιδα


Σύμφωνα με τα χθεσινά αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο, η Φθιώτιδα δείχνει να βγαίνει διπλά κερδισμένη, γιατί παίρνει έδρα στην Φθιώτιδα το Ανεξάρτητο Μέτωπο του Νίκου Παπανδρέου, την οποία κερδίζει ο Θωμάς Τουσιάδης.
Ετσι ο συνδυασμός του κ. Χειμάρα παίρνει μία επιπλέον έδρα στην Εύβοια με συνέπεια ο κ. Χειμάρας να εκλέγεται στην Εύβοια, αποδεσμεύοντας μία θέση στην Φθιώτιδα, την οποία καταλαμβάνει η κα Μακρή.
Όλο αυτό το σκηνικό όμως με τις ανακατανομές επιδρά στον συνδυασμό του κ.Περγαντά ο οποίος σε ότι αφορά την Φθιώτιδα τελικά εκλέγει 9 έδρες και όχι 10, όπως προέκυπτε με τα πρώτα αποτελέσματα με βάση εκείνα τα οποία είχαν δοθεί από το υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με τα χθεσινά αποτελέσματα ο κ. Περγαντάς στηνΦθιώτιδα εκλέγει 9 περιφερειακούς συμβούλους, στους οποίους θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αντιπεριφερειάρχης.
Ο κ. Χειμάρας στην Φθιώτιδα εκλέγει 4 περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι είναι ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος, ο κ. Περικλής Καραΐσκος, ο κ. Δημήτρης Αργυρίου και η κα Ελένη Μακρή, αφού ο ίδιος ο κ.Χειμάρας σαν περιφερειακός σύμβουλος και αρχηγός συνδυασμού μεταφέρεται στην Εύβοια.
Τέλος στην Φθιώτιδα εκλέγουν από μία έδρα ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης του κ. Μαρίνου όπου εκλέγεται ο κ. Χρονάς και ο συνδυασμός Ανεξάρτητο Μέτωπο του κ. Νίκου Παπανδρέου όπου εκλέγεται ο κ. Θωμάς Τουσιάδης.
Στην Φωκίδα, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, τα ποσοστά διαμορφώνονται έτσι όπως είχαμε προβλέψει, όπου εκλέγει 3 ο κ. Περγαντάς και 1 έδρα ο κ. Χειμάρας.
Στην Ευρυτανία, οι κατανομές προκύπτουν έτσι όπως είχαμε προσδιορίσει και ο κ. Περγαντάς κερδίζει δύο έδρες και μία έδρα ο κ. Χειμάρας.
Σε ότι αφορά την Βοιωτία υπάρχουν μεταβολές σε ότι αφορά την μία έδρα του κ. Χειμάρα που πλέον μετακομίζει στον κ. Περγαντά. Ετσι λοιπόν για το Νομό της Βοιωτίας ο κ.Περγαντάς έχει 7 έδρες, ο κ. Χειμάρας έχει 2, ο κ. Μαρίνος κερδίζει 1 έδρα, όπως επίσης έδρα στο Νομό της Βοιωτίας κερδίζει και η κα Σπανούδη.
Τέλος σε ότι αφορά την Εύβοια, ο κ. Περγαντάς διατηρεί τις 10 έδρες, ο κ. Χειμάρας ενισχύεται με μία έδρα μετά την μετακίνηση της έδρας του κ. Παπανδρέου από την Εύβοια στηνΦθιώτιδα, ο κ.Μαρίνος διατηρεί μία έδρα στην Εύβοια όπως επίσης από μία έδρα διατηρούν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Στουπήςhttp://prassia-eyrytanias.blogspot.com/