Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Η Νέα Υόρκη ψηφίζει γούνα


Η Νέα Υόρκη ψηφίζει γούνα

29/11/2010 4:45:00 μμ










Ίσως δεν υπάρχει πιο αμφιλεγόμενο trend από την γούνα. Παρόλα αυτά το βρίσκουμε παντού και σε διάφορες μάλιστα παραλλαγές. Μεγάλοι επώνυμοι οίκοι χρησιμοποιούν κατά κόρον ψεύτικη γούνα που μέχρι και τα πιο έμπειρα μάτια δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν.

Η δυναμική επιστροφή της ταυτίζεται μάλλον με μια επιστροφή στην πολυτέλεια. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται οι ειδικοί. Σήμερα η μόδα στοχεύει στην ισορροπία τοποθετώντας την γούνα στο βάθρο του νικητή, ικανή να σταθεί επάξια δίπλα σε μια υπέροχη, λαμπερή τσάντα χειρός ή ένα απαστράπτον τοπ με παγέτες. Απαλή και ζεστή βρίσκεται εδώ για να σας κρατήσει συντροφιά ακόμα και τις πιο κρύες χειμωνιάτικες νύχτες ενώ αποτελεί μια σίγουρη και εγγυημένη επένδυση.

Χρησιμοποιείται δε παντού! Από μπότες μέχρι τσάντες και φορέματα ενώ η απαράμιλλη ομορφιά της διαθέτει μάλλον το άγγιγμα του Μίδα! Μεταμορφώνει σε χρυσό οτιδήποτε αγγίξει. Αν διαθέτετε για παράδειγμα, ένα μικροσκοπικό cardigan που απλά σκονίζεται μέσα στη γκαρνταρόμπα σας δεν έχετε παρά να το ντύσετε με μια λεπτομέρεια γούνας που θα προσδώσει μάλιστα έναν άλλο αέρα.

Η πρακτικότητα της αποτελεί σίγουρα ένα απ’ τα κυριότερα θέλγητρα. Φέτος μάλιστα επιστρέφει φανερά ανανεωμένη παντρεύοντας το σπορ με το σοφιστικέ, το μοντέρνο με το κλασικό για μια αψεγάδιαστη λαμπερή καθημερινή εικόνα.

Καλά όλα αυτά αλλά μήπως τις βλέπετε σαν ένα μακρινό απατηλό όνειρο; Φοβάστε ότι η τσέπη σας δεν είναι ικανή να αντέξει το τεράστιο αυτό βάρος; Μην ανησυχείτε! Όπως ήδη αναφέραμε κυκλοφορούν σε διάφορες παραλλαγές ενώ προορίζονται για τελείως διαφορετικά εισοδήματα.

Κάντε πρώτα μια σωστή έρευνα αγοράς και αναζητήστε μια άνετη, πρακτική και συνάμα κομψή ψεύτικη γούνα. Επενδύστε δε σε μια extra απαλή εκδοχή που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει ποτέ και ένα μόνο είναι σίγουρο...Θα τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα http://www.real.gr