Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πλήρης απαξίωση και αδιαφορία των ψηφοφόρων στις συγκεντρώσεις των υποψηφίων




Πλήρης απαξίωση και αδιαφορία των ψηφοφόρων στις συγκεντρώσεις των υποψηφίων







Απο το πρωί σήμερα διάφορα μηνύματα "αγνώστων" αναγνωστών μας προέτρεπαν να γράψουμε για την λαοθάλασσα ετεροδημοτών (όπως μας την παρουσίαζαν) στην χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση των υποψήφιων μνηστήρων του Πασοκ στο κέντρο της Αθήνας(ξενοδ.Τιτάνια).
Και πραγματικά μας φάνηκε κάπως η εμμονή τους αυτή. Γιατί άραγε τόσο ξαφνικό ενδιαφέρον για χθες και μέσα από την σελίδα μας;;;
Το μυστήριο λύθηκε όταν είδαμε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση που μας έστειλαν "γνωστοί" φίλοι και αναγνώστες μαζί με τα σχόλια τους.
Οι αυξημένες προσδοκίες των υποψηφίων έπεσαν στο κενό και η ανησυχία τους φαίνονταν στα πρόσωπά τους,όταν είδαν ότι η αίθουσα δεν γέμισε και οι ετεροδημότες αδιαφόρησαν στο κάλεσμα τους. Παρόντες οι "συνήθεις ύποπτοι" των προεκλογικών εκδηλώσεων αυτό τον καιρό εντός της Ευρυτανίας αλλά και εκτός αυτής.
Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι("ανεξάρτητοι") δήμαρχοι του Πασοκ,Αγράφων κ.Μπαμπαλής και Καρπενησίου κ.Καρφής,μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ.Καραμπά και τους συμβούλους του ,όπως παρών ήταν και ο βουλευτής μας κ.Καρανίκας.Έτσι αν υπολογίσετε
τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους εξ Αθηνών μαζί με τους συμβούλους για την Περιφέρεια συμπληρώνετε λίγο πολύ ο αριθμός που υπήρχε χθες .
Συμπέρασμα......
Πλήρης απαξίωση των Ευρυτάνων ετεροδημοτών και μη, πλήρης αδιαφορία για τις εκλογές του τόπου μας και τα πρόσωπα που τις στελεχώνουν και γύρισμα της πλάτης προς τους υποψηφίους. Και ενώ είμαστε κατά της αποχής και της αδιαφορίας των πολιτών για το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς-αυτοδιοικητικούς,πιστεύουμε πως αυτή η στάση θα πιστωθεί στις κάλπες της Κυριακής.
Και δεν μιλάμε μόνο για την χθεσινή εκδήλωση. Σχεδόν όλες οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων,απο όλους τους χώρους, απαξιώνονται από τους Ευρυτάνες με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Την γενική αποχή.
Δείτε το σχετικό σχόλιο νέου ανθρώπου που ψηφίζει για πρώτη φορά:"Η αδιαφορία των νέων ανθρώπων για τις εκλογές στην Ευρυτανία πλέον είναι εμφανής. Οι νέοι, θεωρούν πως η ψήφος τους στις εκλογές έχει μικρότερη αξία από τις διακοπές ή οτιδήποτε άλλο .Ο Ευρυτάνας αλλά και ο κάθε πολίτης αισθάνεται πως η ψήφος του δεν έχει αξία ή θεωρεί πως ούτως ή άλλως οι πολιτικοί είναι όλοι οι ίδιοι και πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και το κομματικό συμφέρον.
Οι νέοι σήμερα δεν είναι όπως ήταν παλιά άβουλα όντα-χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον- έχουν άποψη και η συνειδητή αποχή που σίγουρα θα παρουσιαστεί σ’ αυτές τις εκλογές θα δώσει μια προειδοποίηση για τη μετέπειτα πολιτική των υποψηφίων μας. "
Τα είπε όλα ο φίλος μας...Συνεχίζετε...http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/