Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ρήγμα στις σχέσεις Κοντογεώργου -Μπακογιάννη


Ρήγμα στις σχέσεις Κοντογεώργου -Μπακογιάννη


Πολιτικό διαζύγιο των πρώην "κολλητών"..
Άστραψε και βρόντηξε ο Κώστας Κοντογεώργος εναντίον όλων αυτών που εκ των έσω,όπως λέει, τον πολεμήσανε βρόμικα και συμετείχαν στον ενδοπαραταξιακό πόλεμο που τον έφερε μακριά και έξω απο την καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας.
Ας σταθούμε όμως στις ριπές που έριξε εναντίον της Ντόρας και μάλιστα λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση στου κόμματός της.
Λέγοντας και τονίζοντας με αιχμηρό τρόπο ότι... "εγώ δε είμαι αποσκευή κανενός" , "ο τόπος δεν έχει ανάγκη από νέο κόμμα" και "στις 21 Νοεμβρίου είναι Κυριακή και θα πάω για κυνήγι"..αφήνει σαφώς υπονοούμενα για την στάση του από εδώ και στο εξής προς την οικογένεια Μπακογιάννη και την αλλαγή των πολιτικών αλλά και προσωπικών σχέσεων που θα έχει απέναντί τους.
Όλα αυτά βέβαια έρχονται μετά από τη ήττα του στις εκλογές από τον Καραμπά και την μη στήριξη της Ντόρας προς το Χειμάρα αλλά και την "επιφανειακή" στήριξη της προς το πρόσωπό του .
Καθαρά δυσαρεστημένος και απογοητευμένος από την στάση της Ντόρας στην προεκλογική περίοδο, ο Κώστας Κοντογεώργος,δεν μασάει τα λόγια του και τονίζει ότι ενώ έκανε πάρα πολλά και στήριξε πολλές φορές την ίδια και τις πολιτικές επιλογές της δυστυχώς δεν ανταπέδωσε έστω και στο ελάχιστο.
Έχουμε να ακούσουμε πολλά και δούμε περισσότερα για το ρήγμα αυτό που άνοιξε μετά τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου