Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά.


Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά. Αυτό είναι γνωστό. Τι γίνεται όμως με το πρωινό ξύπνημα; Ξυπνάτε και δεν μπορείτε να αντικρίσετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη; Αντικρίζετε μια φιγούρα που δεν θυμίζει σε τίποτα τη δική σας; Άτονο δέρμα, μαύροι κύκλοι και μαλλιά που θυμίζουν ζούγκλα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το instyle.com είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επανακάμψετε.

Συνηθίστε να πλένετε το πρόσωπο σας λίγες ώρες πριν πέσετε για ύπνο. Μην το αφήσετε για αργότερα που θα είστε κουρασμένες. Το πιθανότερο είναι ότι θα τα παρατήσετε δίνοντας το πράσινο φως στις τοξίνες για να παραμείνουν εκεί ολόκληρη τη νύχτα.

Κοιμηθείτε ανάσκελα. Η κλασική στάση που πιέζει το στομάχι μπορεί να αποβεί καταστροφική για την πρωινή σας ομορφιά. Επιπλέον, η μεγάλη πίεση που ασκείται στο πρόσωπο σας κάθε βράδυ δημιουργεί ρυτίδες και σας στερεί από ένα φρέσκο και γεμάτο υγεία πρόσωπο.

Για τον καθημερινό σας ύπνο προτιμήστε καλύτερα 2 μαξιλάρια. Ως γνωστόν, η βαρύτητα βοηθά στην καλύτερη ροή τού αίματος.

Μια κρέμα για την προστασία της επιδερμίδας σας είναι μάλλον απαραίτητη. Ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα σας κάνοντας το λείο και απαλό.

Προτιμήστε ένα δείπνο πλούσιο σε πρωτεΐνες και φτωχό σε ζάχαρη και υδατάνθρακες. Ως εκ τούτου, αποφύγετε το ρύζι, τα μακαρόνια και τις πατάτες.

Αγοράστε μια σατέν θήκη μαξιλαριού. Το σατέν είναι πολύ πιο μαλακό από το βαμβακερό με αποτέλεσμα να μειώνει την τριβή.

Πιάστε τα μαλλιά σας ένα ψηλό χαλαρό κότσο. Το πρωί θα έχετε ένα υπέροχο κυματιστό μαλλί με έξτρα όγκο. Αυτό δεν θέλετε;

Τέλος, επενδύστε σοφά σε ένα προϊόν ενυδάτωσης μαλλιών και δεν θα χάσετε. http://www.real.gr