Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010


Διανομή τροφίμων από τον Σύλλογο Πολυτέκνων

Από το σύλλογο πολυτέκνων νομού Ευρυτανίας ανακοινώνεται ότι:
Από αύριο Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010, αρχίζει η διανομή μακαρονιών στις πολύτεκνες οικογένειες του νομού μας που έχουν υποβάλλει τα δικαιολογητικά τους για το έτος 2010 . Απαραίτητη προϋπόθεση να πληρούν τους όρους που προβλέπονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων . Επίσης πρέπει να έχουν θεωρημένα τα βιβλιάρια πολυτέκνων και να μην έχουν υποβάλλει δικαιολογητικά σε άλλον φορέα .(π.χ. στο Δήμο που ανήκουν) Η παραλαβή θα γίνεται τις συγκεκριμμένες ημέρες και ώρες από τις αποθήκες της 'Ενωσης Δασικών Συνεταιρισμών Ν. Ευρυτανίας- και με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τους υπαλλήλους της ένωσης για τη μόνιμη φιλοξενία που μας παρέχουν- , όπως παρακάτω φαίνεται : Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Νοεμβρίου από 10.00΄ π.μ.(δέκα) μέχρι και 14.00΄ μ.μ.(δύο).
Για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από Δευτέρα 8 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου καθημερινά από 12.00΄ (δώδεκα) μέχρι και 14.00΄μ.μ.(δύο)
Οσο για τις ποσότητες που δικαιούται η κάθε οικογένεια , φαίνονται παρακάτω και είναι οι εξής :
Με 1 μέλος 12 κιλά
Με 2 μέλη 17 κιλά
Με 3 μέλη 23 κιλά
Με 4 μέλη 26 κιλά
Με 5 μέλη 29 κιλά
Με 6 μέλη 31 κιλά.
Παρακαλούνται όλοι οι πολύτεκνοι του νομού μας να προσέλθουν να παραλάβουν τις ποσότητες που τους αναλογούν , τις συγκεκριμμένες ημέρες και ώρες , γιατί διαφορετικά θα επιβαρυνθούν με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη μεταφορά των προϊόντων από την ένωση στα γραφεία του συλλόγου μαςhttp://evrytanikospalmos.blogspot.com/