Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010


Απάντηση Χειμάρα για το "πολυτελές έντυπο"
Συντάχθηκε απο τον/την Ιωάννα Μουτσανά
Με δελτίο τύπου του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης», επέλεξε να απαντήσει ο νυν Νομάρχης Φθιώτιδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Θανάσης Χειμάρας, στην "Ερώτηση" της ΠΕΠΛΑ, για το κόστος εκτύπωσης και διανομής του "πολυτελούς εντύπου" με τα πεπραγμένα της Νομαρχίας Φθιώτιδας.

"Σχετικά με τα όσα κυκλοφορούν για το έντυπο «ΦΘΙΩΤΙΔΑ στο κέντρο», που αναφέρεται στο έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας, στα έτη 2003-2010, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

Η προβολή του έργου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας, είχε αποφασισθεί από το Νομαρχιακό Συμβούλιο, αφού αφορά τη δράση και το έργο της και η δαπάνη βαρύνει την ίδια.

Επειδή όμως, η κυκλοφορία του εν λόγω εντύπου συνέπεσε με τη προεκλογική περίοδο για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, προκειμένου να αποφύγουμε ψιθύρους και απόπειρα αποπροσανατολισμού του φθιωτικού λαού από το διάλογο για την ουσία των θεμάτων, ο συνδυασμός μας, ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη δαπάνη έκδοσης και κυκλοφορίας του εν λόγω εντύπου, η οποία εντάχθηκε στις προεκλογικές δαπάνες του συνδυασμού μας.

Καλούμε τους πολίτες να απομονώσουν τους «ψιθυριστές» και να αξιολογήσουν την ουσία της πολιτικής μας, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τέτοιοι ψίθυροι δεν πρόκειται να μας αποπροσανατολίσουν από το ήρεμο πολιτικό κλίμα και τον ουσιαστικό διάλογο στο πλαίσιο του πολιτικού μας πολιτισμού, για τα πραγματικά προβλήματα της Στερεάς Ελλάδας, μια συζήτηση που κάνουμε απ άκρη σ΄ άκρη, στην Στερεά Ελλάδα http://www.lamiastar.gr