Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Έγινε σήμερα στο Καρπενήσι η παρουσίαση των Υποψηφίων του Θανάση Χειμάρα για την Ευρυτανία


Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010
Έγινε σήμερα στο Καρπενήσι η παρουσίαση των Υποψηφίων του Θανάση Χειμάρα για την Ευρυτανία

Στο Καρπενήσι παρουσιάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Συνδυασμού ¨ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» για την Ευρυτανία, από τον επικεφαλής του Συνδυασμού Θανάση Χειμάρα.
Τον κ. Χειμάρα υποδέχθηκε ο Νομάρχης Ευρυτανίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κοντογεώργος, μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη, τον τ. Υπουργό και Βουλευτή Θανάση Μπούρα, πολλά αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη της Ευρυτανίας και πλήθος συγκεντρωμένων πολιτών.
Σε κλίμα ενθουσιασμού ο κ. Χειμάρας παρουσίασε τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργο και με τη σειρά του εκείνος ανακοίνωσε το συνδυασμό του παρουσιάζοντας με αλφαβητική σειρά τους πέντε υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του.

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ευρυτανίας
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης
Κώστας Κοντογεώργος
Νομάρχης Ευρυτανίας, από τα Σελλά Ευρυτανίας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Θανάσης Γαλανός
Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ευρυτανίας, από το Καρπενήσι. Έμπειρο Αυτοδιοικητικό Στέλεχος, με τρεις θητείες στο Δήμο Καρπενησίου και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.
Δημήτριος Ζήκας
Εκπαιδευτικός από τη Δυτική Φραγκίστα. Πρώην Αντινομάρχης Ευρυτανίας αλλά και με δυο θητείες στον Καποδιστριακό Δήμο Φραγκίστας, όπου υπήρξε και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Βασίλης Θεοδωρόπουλος
Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός από την Χρύσω και το Καρπενήσι. Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευρυτανίας, αλλά και δυο φορές Αντινομάρχης.
Χρήστος Μπούρας
Δικαστικός Επιμελητής από το Μάραθο Αγράφων. Δήμαρχος Αγράφων τις δυο τελευταίες τετραετίες με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, και πρόεδρος στην πρώην κοινότητα Μαράθου.
Μαρία Παναγιωτοπούλου
Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, από την Καταβόθρα και τον Ασπρόπυργο. Πρώτη Νομαρχιακή Σύμβουλος στην τρέχουσα περίοδο. Πρώην Αντινομάρχης Ευρυτανίας με πλούσια κοινωνική και επιστημονική δράση http://evrytanikospalmos.blogspot.com/