Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Κ.ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ: Δυνατό και ισχυρό μήνυμα νίκης



Κ.ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ: Δυνατό και ισχυρό μήνυμα νίκης
"Με την Ευρυτανία μας ζωντανή και συγκροτημένη θέτουμε τους εαυτούς μας στην κρίση σας"...

Ενθουσιασμός επικρατεί στο επιτελείο του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη και νυν νομάρχη Ευρυτανίας κ.Κ.Κοντογεώργου σχετικά με την αποδοχή και την υποστήριξη του κόσμου εντός και εκτός των τειχών του νομού.
Στη προεκλογική ομιλία του στο Πνευματικό κέντρο Ρουμελιωτών μπροστά σε ενθουσιώδες ετεροδημότες της Αθήνας ο νομάρχης μίλησε για ισχυρό και ηχηρό μήνυμα νίκης .
Στην αρχή της ομιλίας του τόνισε για την μεγάλη αλλαγή που φέρνει ο Καλλικράτης στην αυτοδιοικητική δομή της Ευρυτανίας και τους στόχους του ιδίου για μια περαιτέρω ανάπτυξή της. Αναφέρθηκε για τα 16 χρόνια της πορείας του στα κοινά του νομού και την αμοιβαία εμπιστοσύνη και αγάπη που του δείχνει ο κόσμος και οι πολίτες της.
Συνεχίζοντας την ομιλία του τόνισε τις στρατηγικές ανάπτυξης και τους στόχους που θέτει ο ίδιος για την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της Ευρυτανίας ενώ αναφέρθηκε και στα μεγάλα έργα που έγιναν , τα χιλιόμετρα ασφάλτου στα Άγραφα και στα υπόλοιπα χωριά,τα νέα δίκτυα ύδρευσης,την κατασκευή σχολείων κ.α..
Τονίζοντας τα έργα που γίνονται και αυτά που έγιναν είπε: "Παντού έργα...εργοτάξιο η Ευρυτανία.."
Τελειώνοντας την ομιλία του έκανε και μία αυτοκριτική τονίζοντας τα τυχόν λάθη που έγιναν,τις τυχόν παραλείψεις που έγιναν χωρίς πρόθεση από μέρους του και έκλεισε με..
"Με την Ευρυτανία μας ζωντανή και συγκροτημένη θέτουμε τους εαυτούς μας στην κρίση σας"...