Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Βιογραφικό


Βιογραφικό

Ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Ντίνος Μπομποτσιάρης είναι μαθηματικός και 25 χρόνια φροντιστής με πλούσια κοινωνική, πολιτιστική και οικολογική δράση.
Έχει υπάρξει ιδρυτικό και δραστήριο μέλος σε πολλούς συλλόγους.
Τα τελευταία 6 χρόνια είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Καρπενησίου εκλεγμένος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρπενησίου, μια δημοτική ομάδα που πλαισιώνεται από ενεργούς πολίτες όλων των τοποθετήσεων.
Στο παρελθόν ήταν για 4 χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας (ΟΚΛΕ) από τα οποία τα δύο χρόνια ήταν αντιπρόεδρος. Έχει συμμετάσχει ως μέλος διαφόρων επιτροπών σε πολλές εκδηλώσεις εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία στη Δράμα, στη Θεσσαλονίκη και στη Καρδίτσα. Επίσης, έλαβε μέρος σε συνέδρια και ημερίδες με την ιδιότητα του ομιλητή για θέματα σχετικά με τον κινηματογράφο και τον πολιτισμό.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Καρπενησίου και πολλές φορές πρόεδρος της.
Ήταν μέλος της μη κερδοσκοπικής κινηματογραφικής εταιρεία Studio.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Οικολογικής Ομάδας Καρπενησίου συμμετέχοντας ενεργά όλα τα χρόνια δράσης της ομάδας. Αποτέλεσε αρκετές φορές μέλος της τριμελούς γραμματείας της ομάδας. Συμμετείχε σε ημερίδες του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων εκπροσωπώντας την Οικολογική Ομάδα Καρπενησίου.
Είναι μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Καρπενησίου και της ομάδας διάσωσης Ευρυτανίας.
Είναι μέλος της Πρωτοβουλίας Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων. Μέλη της οποίας είναι ο κ. Γ. Μπουτάρης και ο κ. Φ. Φίλιας οι οποίοι σε αυτές τις εκλογές υποστηρίζονται από μεγάλα κόμματα διεκδικώντας με αξιώσεις το δήμο Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων αντίστοιχα.
Έχει υπάρξει μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Φθιώτιδας-Ευρυτανίας-Φωκίδας)
Το κυριότερο είναι ενεργός πολίτης της Ευρυτανίας