Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Οι νέοι της Ευρυτανίας δεν "μασάνε" από τις υποσχέσεις των υποψηφίων ....


Οι νέοι της Ευρυτανίας δεν "μασάνε" από τις υποσχέσεις των υποψηφίων ....


"Δεν πιστεύουν τις προεκλογικές εξαγγελίες – υποσχέσεις των υποψηφίων οι νέες και οι νέοι της Ευρυτανίας ....
Πολλοί δε από αυτούς είναι αηδιασμένοι και οργισμένοι με την «πρακτική» των υποψηφίων, προεκλογικά να μιλάνε πολύ και να λένε πολλά και μετεκλογικά να μην κάνουν τίποτα ή να πράττουν τελείως διαφορετικά από όσα διακήρυττα.
Και να λένε οι υποψήφιοι, οι νέοι άνθρωποι, απλά, δεν τους ακούν. Δεν τους πιστεύουν. Δεν τους εμπιστεύονται!"Λόγια, λόγια, λόγια και από πράξεις μηδέν. Τόσα χρόνια το ίδιο σκηνικό, το ίδιο θέατρο, το ίδιο παραμύθι…"», μας λένε. Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη η απογοήτευση και ο «θυμός» τους που γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη στους πολιτευόμενους – υποψηφίους, δε συζητάνε για τις εκλογές και ούτε θέλουν να ψηφίσουν. "Ψηφίσουμε – δεν ψηφίσουμε, δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι. Μόνο πρόσωπα αλλάζουν στις καρέκλες… Όλα τα άλλα μένουν ίδια. Παχιά λόγια, ψεύτικες ελπίδες, φρούδες υποσχέσεις… Προεκλογικά βάζουν το “πλαστικό” τους χαμόγελο οι υποψήφιοι και τάζουν για να πάρουν την ψήφο μας και μετά τις εκλογές, λες και είναι λωτοφάγοι, τα ξεχνούν όλα και μην τους είδατε…".
Οι νέοι άνθρωποι επιθυμούν, επιζητούν την ειλικρίνεια και το σεβασμό των υποψηφίων… "Δε λέμε να τα κάνουν όλα, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά και μαγικές λύσεις. Αλλά να ιεραρχήσουν ανάγκες και προβλήματα και να προσπαθήσουν… Και να λένε την αλήθεια, μη μας κοροϊδεύουν…".
Ένας νέος που ψηφίζει στην Ευρυτανία"
Αναγνώστης http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/