Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010


Ξέχασαν να πληρώσουν τον συντηρητή
Συντάχθηκε απο τον/την Όλγα Λαθύρη
Παρασκευή, 08 Οκτώβριος 2010 13:41
Βρήκαν κονδύλια για τον εκσυγχρονισμό των αναβατήρων οι διοικούντες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου, ξέχασαν όμως να πληρώσουν τον βασικό συντηρητή των αναβατήρων, στον οποίο οφείλουν δεδουλευμένα 4 χρόνων.



Σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις προχωρά ο εκσυγχρονισμός σε 3 Αναβατήρες, Θησέας, Τάκης Φλέγκας και Άνεμος 1. Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον επιχειρηματία Κώστα Παπαιωάννου ενισχύονται οι εγκαταστάσεις με νυχτερινό φωτισμό, κάτι που θα οδηγήσει στην παράταση της καθημερινής λειτουργίας του Κέντρου κατά 4 ώρες.

Στο μεταξύ απογοητευμένος από την στάση των διοικούντων του Χιονοδρομικού και κυρίως από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ευρυτανίας στην οποία ανήκει η εταιρεία, είναι ο συντηρητής των εγκαταστάσεων Θεόδωρος Μπάρκας. Ο κ. Μπάρκας ενώ κάθε χρόνο, τα τελευταία 4 χρόνια καλείται να προσφέρει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες στου στον τομέα συντήρησης των αναβατήρων , δεν πληρώνεται ποτέ από κανέναν. Μάλιστα το ίδιο εκτιμά ότι θα συμβεί και φέτος όπως δηλώνει στο STAR http://www.lamiastar.gr