Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010


Ο καιρός σήμερα....

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες στην Ανατολική Μακεδονία την Θράκη την Ανατολική Θεσσαλία την Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες. Από τις απογευματινές ώρες και μετά τα φαινόμενα παντού θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Πολύ καλύτερες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν καθ όλη την διάρκεια της ημέρας στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort , στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 5 Beaufort.
H θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 16-28 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 18-31 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 19-30 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 19-31.
meteonews