Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010


Ξεκινάει αύριο προετοιμασία ο Απεραντιακός



Με Τσιγαρίδα – Φλωράκη για

μια καλή πορεία στην Δ΄ Εθνική



Έκλεισε Γεωργακόπουλο – Αναστασόπουλο, ενώ κοντά στους πρωταθλητές

βρίσκεται ο Α. Τσάμης, γιός του πρώην Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Διον. Τσάμη.



Στον πάγκο του Απεραντιακού, σ΄ αυτό το δύσκολο ταξίδι των πρωταθλητών στην Δ΄ Εθνική θα βρεθεί για 6ο συνεχόμενο χρόνο ο Δημήτρης Τσιγαρίδας. Ο 40χρονος τεχνικός έχοντας ως στενό συνεργάτη του τον Γιάννη Φλωράκη, επί σειρά ετών προπονητή του ΑΠΟΚ και βαθύτατο γνώστη της κατηγορίας αυτής, θα καθοδηγήσει τον Απεραντιακό στην παρθενική του εμφάνιση στα σαλόνια του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση της Διοίκησης καθότι ο Δημήτρης Τσιγαρίδας γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, η οποία στην ουσία είναι δικό του δημιούργημα, ενώ κατά κοινή ομολογία είναι από τους προπονητές εκείνους που ξέρει να βγάζει με επιτυχία δύσκολες αποστολές εις πέρας.

Πήρε Γεωργακόπουλο, πολύ κοντά σε Αναστασόπουλο

Εν τω μεταξύ πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Απεραντιακός αποκτώντας τον μεσοεπιθετικό Τάσο Γεωργακόπουλο που τα προηγούμενα χ ρόνια αγωνιζόταν στην Δ΄ Εθνική με το ΑΠΟΚ Βελούχι. Ακόμη αποκτήθηκαν με υποσχετική ο Α. Νταβαρίνος από τον Απόλλωνα Σμύρνης και Κώστας Ζήσιμος από την Ακαδημία Λαμίας.

Σύμφωνα επίσης με έγκυρες πληροφορίες, πολύ κοντά στους πρωταθλητές Ευρυτανίας βρίσκεται και ο Λάκης Αναστασόπουλος, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για την απόκτηση του τερματοφύλακα Α. Τσάμη, γιού του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού.

Όσον αφορά την σύσταση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, Πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Βελαέτης, Αντιπρόεδρος ο Νίκος Ζαρμακούπης, Γενικός Γραμματέας ο Κοσμάς Τσιαμάκης, Ταμίας ο Γιώργος Κατσάδας, Γραμματέας ο Αλκιβιάδης Ζαρμακούπης και Σύμβουλοι οι κ.κ. Χριστόφορος Κατσίκης, Δημήτρης Τάτσης.http://evrytanikospalmos.blogspot.com/