Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Η Κίνηση Πολιτών Πρασιάς και τα προβλήματα του χωριού στην τηλεόραση!!!






Αν ακούγαμε πριν ένα χρόνο ότι τα προβλήματα της Πρασιάς θα μεταδίδονταν ζωντανά από πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό,το λιγότερο που θα λέγαμε είναι ότι πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο.

Να όμως που έγινε και αυτό!!!!!

Σήμερα λίγο μετά τις δύο μέσα από την ειδησεογραφική εκπομπή της κ. Παραδείση στον τηλεοπτικό σταθμό "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" και από επικοινωνία που είχε προηγηθεί με την δημοσιογράφο κ.Ράλλη ,ως εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών Πρασιάς Ευρυτανίας μίλησα τηλεφωνικά για την ισχυρή χαλαζόπτωση που έπληξε τα χωριά της Πρασιάς και επιγραμματικά για τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Να τονίσουμε ,και τους ευχαριστούμε για αυτό,ότι η κ.Παραδείση γνώριζε για τα προβλήματα μας και ενώ θα βγαίναμε για την χαλαζόπτωση, επικεντρώθηκε και στο οδικό δίκτυο. Μάλιστα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μια άλλη φορά με περισσότερο χρόνο να μιλήσουμε για όλα αυτά τα προβλήματα.

Έτσι μετά την δημοσίευση των άρθρων μας από πολλές εφημερίδες(τοπικές-πανελλαδικές),έντυπες και ηλεκτρονικές ,έτσι για να ευλογήσουμε τα γένια μας και λίγο,έγινε και αυτό....μέσω τηλεόρασης...

Πιστεύω πως δικαιώνονται οι κόποι μας για την προβολή και ανάδειξη της Πρασιάς και των προβλημάτων της.

Και για κάποιους "κακοπροαίρετους" και "επαγγελματίες αφισοκολλητές"......τίποτα δεν έχετε δει