Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010


Της δημοσκόπησης ...το κάγκελο!!



Περίεργη έως και παράξενη μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την δημοσκόπηση που βγήκε μέσα απο τη ειδησεογραφική σελίδα του Νίκου Ευαγγελάτου.

Μέσα από πολλές κάρτες όπου κυρίαρχο ρόλο παίζει η πρόθεση ψήφου και η μετακίνηση ψηφοφόρων σχετικά με την δημιουργία νέων κομμάτων,διαπιστώνει οποιοσδήποτε ότι όλα "παίζουν" προς Μπακογιάννη μεριά.

Μετά τις αθρόες μετακινήσεις ψηφοφόρων προς τον νέο πολιτικό σχεδιασμό της Ντόρας έρχεται και το 9.1% η πρόθεση ψήφου σε περίπτωση που αύριο γίνονταν εκλογές.

Τώρα από που βγαίνει αυτός ο αριθμός....είναι και δική μας απορία.

Εκείνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πως η Ντόρα τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά από την διαγραφή της από την ΝΔ έχει δώσει σημαντική βαρύτητα στην επικοινωνία της μέσω ίντερνετ και αυτό φαίνεται από την πληθώρα καθημερινών μηνυμάτων που μας έρχονται και σε εμάς για τις δραστηριότητες της.

Αυτό τον ρόλο θα παίξει και παίζει από εδώ και στο εξής και ο κ. Ευαγγελάτος μέσα από την σελίδα του. Τώρα ποιος θα πιστέψει την Ντόρα που βγαίνει ως"η άφθαρτη " και η "καθαρή" της πολιτικής σκηνής...αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...Εδώ είναι αυτό που λέμε συνέχεια από αυτή εδώ την σελίδα μας..."Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε