Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

AGRAFA NEWS Δωρεαν φροντιστήριο για ολα τα Ευρυτανοπουλα. Ευχαριστήρια επιστολή της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών σχετικά με την δωρεάν διαδικτυακή ενισχυτική διδασκαλία

Δωρεαν φροντιστήριο για ολα τα Ευρυτανοπουλα. Ευχαριστήρια επιστολή της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών σχετικά με την δωρεάν διαδικτυακή ενισχυτική διδασκαλία
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών ευχαριστεί την εταιρεία «ΑΡΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ» και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για την υπογραφή συμφωνίας λειτουργίας πιλοτικού δωρεάν διαδικτυακού φροντιστηρίου για όλους τους μαθητές των δυσπρόσιτων σχολείων της Ευρυτανίας.
Η χαρά μας είναι μεγάλη, καθώς η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών πρωτοστάτησε στο θέμα και πρώτη διατύπωσε την πρόταση για δωρεάν διαδικτυακό φροντιστήριο στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στα Άγραφα. Η Περιφέρεια άμεσα υιοθέτησε την πρότασή μας και σε συνεννόηση και με την Αδελφότητα Γρανιτσιωτών εργάστηκε για την υλοποίησή της.

Ειδικότερα, τον Σεπτέμβριο η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών απέστειλε σχετική επιστολή στο διαδικτυακό φροντιστήριο ΑΡΝΟΣ, που είχε θετική ανταπόκριση και άμεσα ενημερώθηκε η Περιφέρεια. Κατόπιν, ακολούθησε συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ του ιδιοκτήτη του ΑΡΝΟΥ, κ. Κρόκου Ιωάννη, του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας, κ. Νίκου Χαρδαλιά, και του Προέδρου της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών, κ. Αλέξη Καρδαμπίκη. Την υλοποίηση της πρότασης ανέλαβε και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, κ. Άρης Τασιός.