Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Χορηγικά Πακέτα 3ου Επιστημονικού Συνέδριου



Αξιότιμες κυρίες/αξιότιμοι κύριοι
Θα ήταν σημαντική για εμάς η συμμετοχή σας ως χορηγού στο Επιστημονικό Συνέδριο, εφόσον, χωρίς την καθοριστική συμβολή σας δεν θα μπορούσαμε ως Ομοσπονδία να πραγματοποιήσουμε το εύρος των δραστηριοτήτων μας, οι οποίες στοχεύουν σε σημαντικές Πολιτιστικές Διοργανώσεις. Ιδιαίτερης σημασίας είναι μία χορηγία στο 3ο Διεθνές Επιστημονικό μας Συνέδριο που ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους Σαρακατσαναίους για τα επόμενα έτη.
Άλλωστε για την Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων,
  • Ο Χορηγός έχει μια ευκαιρία να επενδύσει στα μοναδικά προνομία που του παρέχονται, όπως μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στην αγορά, αύξηση αναγνωρισιμότητας, προβολή και άμεση επικοινωνία
    με μεγάλο αριθμό πληθυσμού.
  • Οι χορηγοί μας δεν είναι απλά πελάτες, αλλά συνεργάτες με τους οποίους δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μοιραζόμαστε την αγωνία για την διάσωση, διατήρηση και μεταλαμπάδευση της Σαρακατσάνικης πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Περιμένοντας τη θετική σας ανταπόκριση, παρακαλώ όπως ενημερώσετε την Γραμματεία του Συνεδρίου, σε εύλογο χρονικό διάστημα, για την καλύτερη οργάνωση του Συνεδρίου καθώς και για την αρτιότερη συνεργασία μας και τη καλλίτερη προβολή σας.
Με εκτίμηση,
ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Σας επισυνάπτουμε κατάλογο με τις χορηγικές δυνατότητες.
Κάντε κλικ εδώ για να το ανοίξετε.