Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!! ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΉ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ............30/09/2015

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!! ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΉ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ............30/09/2015
ΟΣΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 3ον
ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ...www.e-sarakatsanaioi.gr
www.e-

Ανακοίνωση δημιουργίας ιστοσελίδας εν όψει του 3ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου Σαρακατσαναίων


«Σαρακατσαναίοι: Πορεία και προοπτική στον χώρο και στον χρόνο».

Ανακοίνωση δημιουργίας ιστοσελίδας εν όψει του 3ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου Σαρακατσαναίων
Ο ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Μετά τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τα τέλη του 2014 καθώς και τις αρχές του 2015 με σκοπό την άρτια οργάνωση του 3ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου Σαρακατσαναίων, η Πανελληνία Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων, η οποία έχει θέσει ως αυτοσκοπό την επιτυχία του Συνεδρίου, προχώρησε στην δημιουργία της ιστοσελίδας του συνεδρίου ως δείγμα του ενδιαφέροντός της για το εν λόγω Επιστημονικό Συνέδριο .
Πρόκειται για ένα δυναμικό site όπου ερευνητές απ όλο το κόσμο θα μπορούν διαρκώς να ενημερώνονται:
logo(b) 3o diethnes epistimoniko synedrioα) για τις πρόδρομες εργασίες και για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν την οργάνωση του συνεδρίου,
β) για την ανακοίνωση του συνεδρίου σχετικά με τις θεματικές ενότητες, δομή και θεματογραφία, και αποτελεί πρόσκληση, προς τους επιστήμονες - ερευνητές για την κατάθεση των εξαιρετικά χρήσιμων απόψεων και προτάσεων τους, οι οποίες βασίζονται στην επιστημονική τους έρευνα.
Αποδέκτες της ανακοίνωσης θα είναι τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Ερευνητικά Κέντρα του εσωτερικού και του εξωτερικού ούτως ώστε να προκληθεί το Παγκόσμιο Ερευνητικό Ενδιαφέρον για την πλούσια πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Στην ιστοσελίδα, θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες, για την εξυπηρέτηση και φιλοξενία (διαμονή) των συμμετεχόντων, όχι μόνο των επιστημόνων αλλά και του πλήθους των επισκεπτών που θα παρακολουθήσουν τις κύριες και παράλληλες εκδηλώσεις στη πόλη της Λαμίας τον Μάρτιο του 2016.
Όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να είναι ενήμεροι μέσω ενός site, συνεχώς εμπλουτισμένου με πληροφορίες και δεδομένα, σχετικά με την πραγματοποίηση του Συνεδρίου.
Σας προσκαλούμε όλους να επισκεφθείτε την διεύθυνση:
www.e-sarakatsanaioi.gr
Η λειτουργία του site βασίζεται στις τελευταίες εξελίξεις που προσφέρει η διαδικτυακή επικοινωνία.
Τα στοιχεία επικοινωνίας του 3ου Παγκόσμιου Επιστημονικού Συνεδρίου, μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας, του site, διαχωρίζονται στις δύο Επιτροπές του Συνεδρίου.
Επιστημονική επιτροπή : epistimoniki@e-sarakatsanaioi.gr
Οργανωτική επιτροπή : organotiki@e-sarakatsanaioi.gr