Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή Κατσιάδα στο Δήμαρχο Αγράφων

  Από τη στήλη της εφημερίδας θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αγράφων κ Μπαμπαλή ο οποίος μου ανέθεσε καθήκοντα αντιδημάρχου και να τον διαβεβαιώσω ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.
  Θέλω επίσης να ευχαριστήσω  για μια ακόμη φορά όλους τους συνδημότες και συνδημότισσες που έδειξαν στο πρόσωπο μου αγάπη, εκτίμηση και εμπιστοσύνη εκλέγοντας με πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο στη δημοτική ενότητα Απεραντίων και δεύτερο στο Δήμο Αγράφων.
  Δεσμεύομαι προς όλους σας ότι θα διαθέσω όλες τις σωματικές, ψυχικές και πνευματικές μου δυνάμεις για να ανταποκριθώ στα προβλήματα της καθημερινότητας του Δήμου Αγράφων, μέσα από στενή, καθημερινή και αδιάκοπτη συνεννόηση και συνεργασία με τους συναδέλφους αντιδημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και προπαντός ακούγοντας τη δική σας φωνή για οτιδήποτε αφορά την εύρυθμη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής.
  Γνωρίζετε και γνωρίζουμε όλοι μας ότι η απελθούσα Δημοτική Αρχή είχε εγκαταλείψει εντελώς τη λειτουργία του Δήμου Αγράφων με πλήρη κορύφωση και απαξίωση την μη προσέλευση κανενός ούτε στην τελετή ορκωμοσίας.
  Για αυτήν την τελματώδη κατάσταση του Δήμου με σεβασμό και ευγένεια προς τον καθένα σας, αλλά και σε όλους μαζί ζητώ την πλήρη κατανόηση και την εύλογη, από πλευράς χρόνου, ανοχή σας μέχρις ότου ανασυντάξουμε την λειτουργία του Δήμου εκ βάθρων. 


 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ
               ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ