Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Χείλη για φίλημα


Χείλη για φίλημα

25/10/2010 3:25:00 μμ









Πατήστε για μεγέθυνση

Υπήρξε σίγουρα κάποια στιγμή που όλες μας υποφέραμε από ξεραμένα και ταλαιπωρημένα χείλη, ιδιως κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Φέτος λοιπόν προετοιμαστείτε καλά για τον κρύο χειμώνα και αποφύγετε τους ερεθισμούς αλλά και το επίπονο τσούξιμο, που ίσως να έχει ήδη γίνει ένας πραγματικός εφιάλτης.

Τα ξεραμένα χείλη οφείλονται αποκλειστικά στην έλλειψη υγρασίας και έχουν ως φυσικό τους επακόλουθο αυτό το ιδιαίτερα επίπονο τσούξιμο. Αυτόματα λοιπόν σκανε, γίνονται εξαιρετικά σκληρά και επομένως ικανά να δυσκολέψουν κάθε πτυχή της καθημερινής σας ζωής… Από ένα απλό χαμόγελο, μέχρι και ένα φιλί.

Νομίζετε πως η κλασική συνταγή να γλείφετε συνέχεια τα χείλια σας με σάλιο πρόκειται να σας δικαιώσει; Κάνετε μεγάλο λάθος…καθώς το σάλιο όχι μόνο δεν κάνει καλό αλλά αποτελεί και τον βασικό ύποπτο διαιώνισης του προβλήματος.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε; Μην ανησυχείτε... Παρακάτω σας έχουμε έτοιμες όλες τις απαραίτητες λύσεις

1. Απλώνετε συχνά lip balm. Επιλέξτε για εκείνα που περιέχουν βούτυρο κακάο, αβοκάντο, μέντα, αμυγδαλέλαιο, ή λάιμ.

2. Μην ξεχνάτε την οδοντόβουρτσα. Είναι μια παλιά κλασική συνταγή που παρά τα χρόνια της δουλεύει ωστόσο εξαιρετικά. Πάρτε λοιπόν στη χούφτα σας ελάχιστο νερό και τρίψτε απαλά τα χείλη έτσι, ώστε να απομακρύνετε όλα τα νεκρά κύτταρα στην επιφάνειά τους.

3. Ενυδάτωση με σύμμαχό σας το νερό! Προσπαθήστε να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό σε καθημερινή βάση ιδιαίτερα μάλιστα όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κατακόρυφα και η έλλειψη υγρασίας κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία της.

4. Προστασία από τον ήλιο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επενδύσετε στην αγορά μιας κρέμας χειλιών με αντηλιακή προστασία. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρο! Θα εμποδίσει την επακόλουθη γήρανση της περιοχής που προκαλούν οι UVA ηλιακές ακτίνες, χαρίζοντάς σας λεία και απαλά χείλη... έτοιμα για φίλημα http://www.real.gr